top icon
Επικαιρότητα

Μία Bentley Continental GT σε κλίμακα 1:8 αξίας €7.750

Η Bentley παρουσίασε μία συλλογή μοντέλων υπό κλίμακα με σημείο αναφοράς την Continental GT, τα οποία διατίθενται σε τιμές ανάλογες του ύφους και της μοναδικότητας της βρετανικής εταιρείας.

Το πρώτο και πιο εντυπωσιακό από τα μοντέλα αυτά διατίθεται σε κλίμακα 1:8, με το αμάξωμα να διαθέτει μήκος 78 cm, πλάτος 40 cm και ύψος 24,4 cm «φωτογραφίζοντας» με θαυμαστή πιστότητα τις αναλογίες του κανονικού μοντέλου. Στο εσωτερικό μπορεί να βρει κανείς πολλές – αν όχι όλες – από τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που απαντώνται σήμερα σε μία κανονικού μεγέθους Continental GT, όπως οι ξύλινες επενδύσεις στο ταμπλό, τα βελούδινα ταπέτα, ακόμα και η πολυτελής ραφή που κοσμεί την δερμάτινη επένδυση του τιμονιού.

Bentley Continental GT

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένων επιλογών στον τομέα της αισθητικής και των υλικών. Για παράδειγμα, ο δυνητικός αγοραστής μπορεί να επιλέξει να εγκαταστήσει στην προσωπική του Bentley Continental GT 1:8 πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων και των χρωματισμών σε εξωτερικές επιφάνειες και καμπίνα, όπως οι τροχοί, οι δαγκάνες των φρένων, η κάτω γρίλια στο εμπρός μέρος, τα καθίσματα κοκ.

Bentley Continental GT

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ακρίβεια, κάθε αντίτυπο εξελίσσεται υπό την στενή επίβλεψη του Bentley Design Studio από τη στιγμή της παραγγελίας έως την τελική παράδοση στον πελάτη. Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία, κάθε ένα από αυτά απαρτίζεται από περισσότερα από 1.000 μεμονωμένα κομμάτια, η συναρμογή των οποίων διαρκεί περίπου 300 ώρες.

Bentley Continental GT

Με κόστος που ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €7.750, διαθέσιμες είναι επίσης δύο ακόμα «μίνι εκδοχές» του μοντέλου, σε κλίμακα 1:43 και 1:64 και διαστάσεις 11,2×5,2×3,3 cm και 7,7×3,1 cm, οι οποίες κοστίζουν αντίστοιχα €94 και €13.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ