top icon
Επικαιρότητα

Μία Ford Mustang ξαναζωντανεύει σε μορφή κόμικ

Όταν η συγκεκριμένη Ford Mustang υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές στο εσωτερικό της, όλα έδειχναν ότι είχε έρθει το τέλος της. Όμως, ο καρτουνίστας και σκιτσογράφος, Fabrizio De Tommaso, είχε άλλα σχέδια, καθώς σκόπευε να την μεταμορφώσει – εξωτερικά τουλάχιστον – σε έργο τέχνης.

Με την ονομασία Mustang #FightTheDarkness (Πάλεψε το Σκοτάδι), η αναγεννημένη Mustang, ζωγραφισμένη με σπρέι, παρουσιάστηκε στο διεθνές συνέδριο comic ‘Lucca Comics & Games’ στην Ιταλία. Η Ford Ιταλίας, που είχε την ιδέα και απευθύνθηκε στον De Tomasso για την υλοποίησή της, ψάχνει τώρα να βρει ένα χώρο που θα φιλοξενεί μόνιμα αυτό το μοναδικό έκθεμα.

«Αμέσως εμπνεύστηκα μία αστραπή γύρω από το αυτοκίνητο που θα ξεπηδά από το καπό σαν μία έκρηξη ενέργειας. Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο σούπερ ήρωας», δήλωσε ο De Tommaso, ο οποίος έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία με δημιουργίες όπως ο εκκεντρικός ερευνητής Dylan Dog.

Η Ford πρόσφατα κατασκεύασε την 10.000.000ή Mustang της, ενώ παράλληλα δημιούργησε την επετειακή Ford Mustang Bullitt που τιμά τα 50 χρόνια από την θρυλική, ομώνυμη κινηματογραφική ταινία της Warner Bros.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ