top icon
Επικαιρότητα

Μια (τελευταία) LaFerrari Aperta για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα δημοπρατήσει την 210η και τελευταία LaFerrari Aperta με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιταλική φίρμα δημοπρατεί για καλό σκοπό μια από τις σπάνιες υπερκατασκευές της. Θυμίζουμε πως τον περασμένο κιόλας Δεκέμβριο, η διάσημη εταιρεία κατασκευής τετράτροχων ονείρων από το Maranello κατασκεύασε μια ακόμα LaFerrari –την 500η– με τα 7 εκ. δολάρια που συγκεντρώθηκαν από την πώλησή της στη δημοπρασία που διοργάνωσε η RM Sotheby’s στη Φλόριντα των ΗΠΑ στο Daytona International Speedway να διατίθενται στους πληγέντες του φονικού σεισμού στη γείτονα χώρα.

Σήμερα, είναι η σειρά της ανοιχτής της έκδοσης Aperta, που αισίως κατασκευάστηκε σε μόλις 209+1 συλλεκτικά αντίτυπα. Το τελευταίο, το οποίο είναι βαμμένο ειδικά για την περίσταση στο χρώμα Rosso Fuoco, αναμένεται να δημοπρατηθεί με αφορμή τα 70α γενέθλια της ιταλικής εταιρείας στις 9 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση «Leggenda e Passione» που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Fiorano. Τα έσοδα από την πώληση του εν λόγω… κοσμήματος θα παραχωρηθούν, όπως επίσημα ανακοίνωσε η Ferrari, στο ίδρυμα Save the Children._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ