top icon
Επικαιρότητα

Μικρές αναβαθμίσεις για τη «νέα» Maserati Ghibli

Η Maserati παρουσιάζει την ανανεωμένη Ghibli. Για την περίσταση, στην Έκθεση Αυτοκινήτου που «ανοίγει» αύριο τις πύλες της στην πόλη Chengtu της Κίνας.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στις αγορές, ο αντίπαλος των BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class ανανεώνεται στα σημεία. Οι γραμμές της ρετουσαρισμένης Maserati Ghibli παραμένουν αναλοιώτες, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, μιας και οι όποιες, δυσδιάκριτες με την πρώτη ματιά, επεμβάσεις αφορούν στο σχήμα των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, καθώς και στο… στόλισμα της ανασχεδιασμένης μάσκας. Επιπρόσθετα, τα φωτιστικά σώματα του ιταλικού σεντάν, που πλέον συνοδεύεται από τον χαρακτηρισμό GranLusso, υιοθετούν τις τεχνολογίες Adaptive Full LED και Matrix High-Beam.

Στα μηχανικά μέρη, δεν ανακοινώνονται αλλαγές, οπότε δικαίως μπορούμε να υποθέσουμε πως κάτω από το καπό του αυτοκινήτου θα συνεχίζουν να «ζουν» οι δύο 3λιτροι V6 κινητήρες –ντίζελ και βενζίνης- της ιταλικής εταιρείας. Ο πρώτος, θυμίζουμε, αποδίδει 350 ή 410 ίππους και ο δεύτερος 275 ή 250 ίππους, ανάλογα με την αγορά στην οποία διατίθεται._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ