top icon
Επικαιρότητα

Μικρή ανανέωση για το Honda CR-V

Μικρές πινελιές ανανέωσης, νέα έκδοση Sport Line, αλλά και προσθήκη του διακριτικού e:HEV στην ονομασία του Honda CR-V.

H Honda ανακοίνωσε ότι το γνωστό μας CR-V μετονομάζεται πλέον σε CR-V e:HEV, ακολουθώντας με τον τρόπο αυτό τα χνάρια του μικρότερου Jazz, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδικές εκδόσεις.

Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη «κίνηση» των Ιαπώνων σηματοδοτεί στην Ευρώπη την κατάργηση των παραδοσιακών βενζινοκίνητων εκδόσεων, οι οποίες τροφοδοτούνταν μέχρι πρότινος από έναν 1.500άρη κινητήρα.

Θυμίζουμε ότι η υβριδική εκδοχή του ιαπωνικού μοντέλου τροφοδοτείται από μια μονάδα κίνησης που απαρτίζεται από έναν 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα i-VTEC με μέγιστη ισχύ 145 ίππων κι έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 185 ίππων.

Honda CR-V

Στις σχετικές ανακοινώσεις του το ιαπωνικό εργοστάσιο επισημαίνει για μία ακόμα φορά την πρόθεσή της να εξηλεκτρίσει το σύνολο της γκάμας της στην Ευρώπη με χρονικό ορίζοντα το 2022.

Από εκεί και πέρα, θέλοντας να προσδώσει μια σπορτίφ αύρα στη γκάμα του μοντέλου, η Honda «αθροίζει» τώρα μία νέα έκδοση με την ονομασία Sport Line. Η τελευταία κοσμείται μεταξύ άλλων από ασημί φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και σε άλλα μέρη της καμπίνας, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ενώ εξωτερικά η έκδοση Sport Line κοσμείται από 18άρες ζάντες με νέα σχεδίαση, μαύρες επενδύσεις στα παράθυρα, τους καθρέπτες και τα φωτιστικά σώματα, καθώς και από τους εξωτερικούς χρωματισμούς Crystal Black και Platinum White.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ