top icon
Επικαιρότητα

Μικρή ανανέωση για το Nissan Juke

Η ιαπωνική εταιρεία φρεσκάρει διακριτικά το μικρό της crossover, χωρίς να παρεμβαίνει στα στοιχεία της μηχανολογικής δομής του.

Το Nissan Juke περνά και αυτό από τη γνώριμη διαδικασία της ανανέωσης, με τις όποιες αλλαγές να είναι για την περίσταση εξαιρετικά διακριτικές. Πιο συγκεκριμένα, η εμπρός γρίλια έχει πιο σκούρα πλέον απόχρωση, ενώ αντίστοιχες χρωματικές επιλογές έχουν γίνει και στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων και των δεικτών πορείας που βρίσκονται στους εξωτερικούς καθρέπτες του αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα, οι προβολείς ομίχλης από την έκδοση Acenta και μετά υιοθετούν την τεχνολογία LED. Από το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και πάνω, το «φρεσκαρισμένο» Juke διατίθεται με διαφορετικής σχεδίασης ζάντες 16 και 18 ιντσών, ενώ στην έκδοση Techna ο δυνητικός αγοραστής μπορεί να προσθέσει στους τροχούς το χρώμα της αρεσκείας του. Στο ίδιο μήκος κύματος, η Nissan παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης χρωματισμών στους προφυλακτήρες, στα πλευρικά σκέρτς και στα καλύμματα των καθρεπτών. Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική περιβολή του ιαπωνικού crossover, ο κύκλος των επεμβάσεων κλείνει με τα νέα χρώματα αμαξώματος Vivid Blue και Chestnut Bronze.

Στο εσωτερικό, η Nissan ανακοινώνει τη διάθεση ενός νέου ηχοσυστήματος της Bose, που παρέχει εμπειρία ακρόασης «360» με την αρωγή έξι ηχείων. Από εκεί και πέρα, μέσω των γνωστών προγραμμάτων εξατομίκευσης, η εταιρεία προσφέρει για τις επενδύσεις της κονσόλας, των αεραγωγών και των χειρολαβών των θυρών τα χρώματα Energy Orange και Power. Tα δε διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού του αυτοκινήτου διαμορφώνονται σε τέσσερα (Visia, Acenta, N-Connecta και Tekna). Τελος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που διένειμε η Nissan, οι πρώτες παραδόσεις του ανανεωμένου στα σημεία Nissan Juke αναμένεται να ξεκινήσουν στη γηραιά ήπειρο από τον προσεχή Μάιο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ