top icon
Επικαιρότητα

Μικρή ανανέωση για τα Audi A4 και A4 Avant

Η Audi ανανεώνει τα Α4 και A4 Avant με αλλαγές που αφορούν την αισθητική και τα επίπεδα εξοπλισμού.

Η γερμανική εταιρεία προχώρησε σ’ ένα περιορισμένης έκτασης facelift και στους δύο τύπους αμαξώματος του εκπροσώπου της στη μεσαία κατηγορία. Έτσι, τα ΜΥ2019 Audi A4 και A4 Avant διαθέτουν ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, με τον πρώτο να ξεχωρίζει για τις πενταγωνικές εισαγωγές αέρα και τον πιο σπορτίφ εν γένει σχεδιασμό στην έκδοση S-Line. Μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού εντοπίζονται και στη γνωστή Singleframe εμπρός μάσκα των δύο εκδόσεων. Από εκεί και πέρα, στο πίσω μέρος οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν τραπεζοειδές πλέον σχήμα, αντί για στρογγυλό, με το τμήμα του διαχύτη αέρα ανάμεσα στον προφυλακτήρα να είναι πλέον πιο στενό. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και οι τροχοί, οι οποίοι έχουν διάμετρο από 16 έως και 19 ίντσες.

Στα «φρεσκαρισμένα» A4 και A4 Avant η Audi πραγματοποιεί το ντεμπούτο του αισθητικού πακέτου S Line Competition, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον αναβαθμίσεις στην αισθητική του εμπρός προφυλακτήρα, πίσω αεροτομή στην έκδοση Avant, έναν νέο εξωτερικό χρωματισμό (Turbo Blue) και στους δύο τύπους αμαξώματος. διαφορετικό λογότυπο σε μαύρη ή ασημί απόχρωση, 19άρες ζάντες από την Audi Sport, σπορ ανάρτηση και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο εσωτερικό συναντά κανείς «φιλέτα» από carbon, διαφορετικό πηδάλιο και ημί-δερμάτινα σπορ καθίσματα.

Η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει περεταίρω αλλαγές στα ανανεωμένα Audi A4 και Α4 Avant, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και εξής._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ