top icon
Επικαιρότητα

Movin’On start-up challenge 2020

Σαράντα start-ups εταιρείες με αντικείμενο τη βιώσιμη κινητικότητα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην παγκόσμια διάσκεψη «Movin’On 2020» της Michelin.

Το 4ο Movin’ On Startup Challenge θα προσφέρει σε 40 start-ups τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Movin’On, την παγκόσμια διάσκεψη ορόσημο που διοργανώνει η Michelin για τη βιώσιμη κινητικότητα. Φέτος το Movin’On θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου 2020 στο Μόντρεαλ του Καναδά, στο διάσημο Πανεπιστήμιο McGill. Οι επιλεγμένες start-ups θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε πάνω από 5.000 συμμετέχοντες που προέρχονται από τον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας. Το Movin’On αναζητά start-ups που συμπλέουν με την αποστολή του και προσφέρουν συγκεκριμένες λύσεις για να καταστήσουν την κινητικότητα 100% βιώσιμη, να προστατεύσουν τον πλανήτη και να εξελίξουν την κοινωνία. Οι start-ups που θα συμμετέχουν πρέπει να ταιριάζουν με τουλάχιστον ένα από τα πέντε θέματα του Movin’ On: καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, διατήρηση των πόρων, εξασφάλιση ασφαλούς και προσβάσιμης κινητικότητας, βελτίωση της κινητικότητας (πολλαπλές και συμπληρωματικές λύσεις κινητικότητας) και σχεδιασμός νέων αποτελεσματικότερων μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

MOVINON

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους σε μια κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από ανθρώπους του χώρου με βαθιά εξειδίκευση, να παρακολουθήσουν δωρεάν το Movin’On Summit 2020 στο Μόντρεαλ, να παρουσιάσουν τα καινότομα έργα τους σε 5.000 παρευρισκόμενους από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς και σε φορείς και διεθνείς οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Τα αστικά κέντρα που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια ήταν το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντιτρόιτ, η Βοστώνη, το Πόρτλαντ, το Κάνσας Σίτι, η Σαγκάη, το Μπουένος Άιρες και η Σιγκαπούρη. Επίσης, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους ηγέτες της βιώσιμης κινητικότητας, στα μέσα ενημέρωσης και σε πιθανούς εταίρους, πελάτες ή επενδυτές. Τέλος, να γνωρίσουν και να εμπνευστούν απο παγκοσμίου φήμης ομιλητές, για να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από νέα, βιώσιμα συστήματα μεταφορών. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο challenge platform πριν από την 1η Μαρτίου 2020. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Startup Challenge, δείτε το startupchallenge.movinonconnect.com

ggg

Το Movin’On δημιουργήθηκε και εμπνεύστηκε από τη Michelin. Ειναι μια παγκόσμια διασκέψη, που βασίζεται στην ανάπτυξη πραγματικών λύσεων για τις προκλήσεις της βιώσιμης κινητικότητας. Το Movin’On και οι συνεργάτες του ασχολούνται συστηματικά με αυτό το οικοσύστημα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου – κυρίως μέσω του του Movin’On Lab, του “think and make tank” – και εργάζονται με κοινό στόχο την κινητοποίηση «από τη φιλοδοξία στη δράση». Το Movin’ On διοργανώνει κάθε χρόνο το Movin’ On Startup Challenge και το Movin’On Summit για να προωθήσει τα έργα του, με συγκεκριμένο τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών, το Movin’ On συγκεντρώνει πάνω από 5.000 συμμετέχοντες που προέρχονται από μεγάλες επιχειρήσεις, start-ups , διεθνείς οργανισμούς, δημόσιους φορείς και ακαδημαϊκούς, για να εργαστούν όλοι μαζί. Στόχος είναι να εξελίξει περαιτέρω το διάλογο για τη βιώσιμη κινητικότητα και να ενθαρρύνει την ανταλλαγή αποψέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ