top icon
Επικαιρότητα

Μπλοκέ διαφορικό και για το «ευρωπαϊκό» Ford Focus RS Option Pack (video)

Μια ειδική έκδοση του Ford Focus RS για τους ευρωπαίους, αυτή τη φορά, μερακλήδες της σπορ οδήγησης.

Το Ford Focus RS δε χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις μιας και πρόκειται για το πιο οδηγοκεντρικό «χάτς» της εποχής μας διαθέτοντας μια ιδιοφυή τετρακίνηση που ξεχωρίζει για την ικανότητα της, χάρη στους δύο συμπλέκτες που εδράζονται στον πίσω άξονα και το μόλις ένα διαφορικό, να κατανέμει με δυναμικό τρόπο τη ροπή του Ecoboost βενζινοκινητήρα των 350 ίππων ανάμεσα στους τροχούς του πίσω άξονα στέλνοντας σε αυτούς, εφόσον χρειαστεί, έως και το 100% της τελευταίας.

Το όλο πακέτο γίνεται τώρα ακόμα πιο ιδανικό καθώς σε όλα παραπάνω προστίθεται τώρα ένα εμπρός διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (μπλοκέ)! Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη, το εν λόγω καλούδι, το οποίο εξέλιξε και ρύθμισε η γνωστή στο είδος Quaife, θα αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού της έκδοσης που θα φέρει την ονομασία Option Pack, η οποία θα διατίθεται παράλληλα με την αντίστοιχη Limited Edition που θα «αναπαραχθεί» για λογαριασμό των αμερικανών και Καναδών φίλων του μοντέλου σε μόλις 1.000+500 αντίτυπα.

Όπως και οι τελευταίες, έτσι και οι «ευρωπαϊκές» εκδόσεις του μοντέλου συνοδεύονται από μικρές αισθητικές αναβαθμίσεις, με κυριότερες το βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα «ουρανό», ενώ αντίστοιχη οπτική χροιά διαθέτουν τόσο η πίσω αεροτομή, όσο και το κάλυμμα των εξωτερικών καθρεπτών. Το Ford Focus RS Option Pack θα διατίθεται αποκλειστικά στο χρώμα Nitrous Blue. Τέλος, οι τροχοί των 19 ιντσών, τα κορυφαία μπάκετ καθίσματα της Recaro και οι 4πίστονες εμπρός δαγκάνες της Brembo περιλαμβάνονται και αυτά στο όλο «πακέτο»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ