Επικαιρότητα Κόσμος

Το μυστηριώδες πρωτότυπο της Peugeot στο Παρίσι

Ένα νέο concept car που θυμίζει έντονα το εμβληματικό 504 Coupe αλλά και τη φημολογούμενη εδώ και καιρό έλευση της κουπέ έκδοσης του νέου 508 αναμένεται να παρουσιάσει η Peugeot σε λίγες μέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Από τη μία και μοναδική φωτογραφία που το γαλλικό εργοστάσιο έδωσε προ ολίγου στη δημοσιότητα, σίγουρα δεν μπορεί κανείς να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για το νέο τετράτροχο… πείραμα της Peugeot. Εντούτοις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο, με δύο πόρτες και χυτή ουρά, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο προπομπός της κουπέ έκδοσης του νέου 508. Σχεδιαστικά και με σημείο αναφοράς την όχι και τόσο «φωτεινή» φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι σαφές πως έχουμε να κάνουμε με ένα concept car που επιχειρεί να αναβιώσει σε μία σύγχρονη ασφαλώς εκδοχή το εμβληματικό 504 Coupe, ένα αυτοκίνητο με τον κινητήρα εγκατεστημένο εμπρός και την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση της αποκάλυψης του πρωτοτύπου στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου στις αρχές του επόμενου μήνα στην πόλη του φωτός, ο CEO της Peugeot, Jean-Philippe Imparato, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία διαφορετική αυτή τη φορά teaser φωτογραφία σημειώνοντας συγχρόνως τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, το τελευταίο μας #ConceptCar είναι έτοιμο. Όταν το είδα στην πραγματικότητα, με έκανε να νιώθω σαν παιδί ... Δεν μπορώ να περιμένω να σας δείξω περισσότερα!».

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου