top icon
Κόσμος

Νέα αξεσουάρ για το Nissan X-Trail

Ακολουθώντας το λανσάρισμα της τέταρτης γενιάς X-Trail η Nissan παρουσιάζει μια σειρά αξεσουάρ για το οικογενειακό της SUV, προσφέροντας στους αγοραστές του μοντέλου τη δυνατότητα να βελτιώσουν το όχημά τους.

Με περισσότερες από επτά εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2001, το X-Trail έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο. Κάνοντας δικό τους το νέο εντυπωσιακό X-Trail, η Nissan δίνει τώρα στους αγοραστές του μοντέλου την ευκαιρία να προσαρμόσουν το όχημά τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, παρουσιάζοντας συνολικά 32 premium αξεσουάρ σε τρεις κατηγορίες.

Nissan X-Trail 4th generation

Είτε πρόκειται για αυτόν που αναζητά την ευκολία, είτε για τον εξερευνητή που κάποιοι κρύβουμε μέσα μας, τα αξεσουάρ για το ολοκαίνουργιο X-Trail προσφέρουν αξία για όλους. Τα αξεσουάρ παρέχουν επιπλέον άνεση, ευελιξία και βελτιωμένη εμφάνιση, επιτρέποντας στους πελάτες μας να προσαρμόσουν το X-Trail τους στις ανάγκες ή τις προτιμήσεις τους”, δήλωσε ο Johnny Fernandes, Διευθυντής Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ στο Product Marketing. Η γκάμα των αξεσουάρ έχει χωριστεί σε τρεις κατηγορίες: διακριτική σχεδίαση, άνετη λειτουργικότητα και χρηστική ευκολία.

Nissan X-Trail 4th generation

Όσον αφορά τα αξεσουάρ που προσφέρουν βελτιώσεις στη σχεδίαση, η Nissan διαθέτει κομψές ζάντες αλουμινίου 18″, για όσους επιθυμούν να έχουν έτοιμο, ανά πάσα στιγμή, ένα σετ με χειμερινά ελαστικά. Για μεγαλύτερη στιβαρότητα, υπάρχει ένα σκούρο ασημί προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα για το πάτωμα κάτω από τον προφυλακτήρα. Ομοίως, ένα σκούρο ασημί προστατευτικό για τον πίσω προφυλακτήρα είναι διαθέσιμο.

Nissan X-Trail 4th generation

Στα λοιπά εξωτερικά αξεσουάρ περιλαμβάνονται σκούρα ασημί καλύμματα καθρεπτών, χρωμιομένο επάνω φινίρισμα για την πίσω πόρτα και σκούρο ασημί φινίρισμα εισαγωγής αέρα για μπροστά. Για το εσωτερικό, υπάρχουν δύο επιλογές φωτιζόμενων μαρσπιέ εισόδου: ένα με λογότυπο X-Trail, ή ένα με λογότυπο e-POWER.

Nissan X-Trail 4th generation

Για πρόσθετη λειτουργικότητα, οι οικογενειακές περιπέτειες θα αναβαθμιστούν με το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων που είναι τοποθετημένο στην οροφή (και που μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα ποδήλατα), ή με το αντίστοιχο σύστημα τριών ποδηλάτων που τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος. Με την προσθήκη της επιλογής μπαρών οροφής, οι αγοραστές μπορούν να προσδέσουν ένα σύστημα μεταφοράς πέδιλων σκι (για τέσσερα έως έξι ζευγάρια) ή μια μπαγκαζιέρα οροφής.

Nissan X-Trail 4th generation

Για το πορτμπαγκάζ του X-Trail, διατίθεται ένα πλέγμα φορτίου που μπορεί επίσης να κρατήσει τον οικογενειακό σκύλο με ασφάλεια στο πίσω μέρος, θήκες με διαχωριστικά για να εμποδίζουν την μετακίνηση των αντικειμένων, καθώς και προστατευτικό ταπέτο που εκτείνεται ακόμη και προς τα έξω, για να καλύψει τον πίσω προφυλακτήρα προς αποφυγή γρατσουνιών. Εναλλακτικά, μια αναστρέψιμη επένδυση του δαπέδου προσφέρει προστασία, χάρη σε μια ελαστική επίστρωση από την μία πλευρά και στο βελούδο από την άλλη.

Nissan X-Trail 4th generation

Ένα αποσπώμενο πίσω φως στην πίσω πόρτα, προσφέρει επιπλέον ορατότητα και ευκολία στην αναζήτηση αντικειμένων σε ένα φορτωμένο πορτμπαγκάζ. Ομοίως, για να αποφύγουν τη λάσπη ή τις λακκούβες τη νύχτα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εξωτερικό φωτισμό καλωσορίσματος που είναι τοποθετημένος κάτω από τις πλαϊνές πόρτες μεταξύ των τροχών.

Αξεσουάρ με γνώμονα την χρηστική ευκολία
Με βάση την πληροφόρηση από τους αγοραστές των προηγούμενων γενεών του X-Trail, διατίθενται συνδυασμοί αξεσουάρ, ως πακέτα, που αντικατοπτρίζουν την μέγιστη δυνατή χρηστική ευκολία. Για την ατρόμητη οικογένεια, το Adventurer Pack προσφέρει πατάκια, πλήρη προστασία πορτμπαγκάζ, προστατευτικό εισόδου αποσκευών, λασπωτήρες, εγκάρσιες μπάρες οροφής, αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή, αποσπώμενο φως πίσω πόρτας, ανεμοθραύστες παραθύρων και προστατευτική μεμβράνη πόρτας.

Nissan X-Trail 4th generation

Για τους κατόχους και χρήστες του X-Trail που είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στο στυλ, το Modernist Pack προσφέρει φωτιζόμενα μαρσπιέ εισόδου με λογότυπο X-Trail ή λογότυπο e-POWER, εξωτερικά φώτα καλωσορίσματος, προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή. Ανακαλύψτε την γκάμα αξεσουάρ του νέου Nissan X-Trail στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/xtrail/accessories.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ