top icon
Κόσμος

H Porsche υπογράφει δύο νέα eBike

Η Porsche διευρύνει έτι περαιτέρω τη γκάμα των eBikes που διαθέτει στην προϊοντική της ατζέντα.

Δύο νέα μοντέλα της επιτυχημένης γκάμας eBike της Porsche εισέρχονται στην αγορά διευρύνοντας τις δυνατότητες επιλογών για εκείνους που αναζητούν οικολογικές μετακινήσεις σε δύο τροχούς.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Porsche eBike Cross Performance που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν υψηλότερες απαιτήσεις στην απόδοση του πλαισίου και την ισχύ πέδησης, και το επίσης νέο Porsche eBike Cross Performance EXC που διατίθεται σε έξι χρώματα που είναι ίδια με εκείνα που συναντά κανείς στα τετράτροχα της Porsche.

Porsche eBike

Το νέο Porsche eBike Cross Performance διαθέτει ανάρτηση της Fox Factory σε συνδυασμό με ένα νέο, ισχυρό κινητήρα Shimano EP-801 και μια μπαταρία 630 Wh που εξασφαλίζουν μέγιστη off-road απόδοση. Διαθέτει 12 ταχύτητες, ενώ ο κινητήρας EP‑801 έχει δύο προφίλ οδήγησης. Το Profile 1 προσφέρει τις λειτουργίες υποστήριξης Eco, Trail και Boost, ενώ στη λειτουργία Fine Tune Mode του Profile 2 μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα έως και 15 παράμετροι.

Επιπρόσθετα προσφέρει τις λειτουργίες Auto Shift και Free Shift ενώ το σύστημα πέδησης MT7 της Magura, με μια ισχυρή δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων από σφυρήλατο αλουμίνιο, εξασφαλίζει τη βέλτιστη επιβράδυνση. Το πιρούνι Fox 34 Float Factory υπόσχεται κορυφαία άνεση με διαδρομή 120 χλστ. σε συνδυασμό με το πίσω Fox Float DPS Factory με διαδρομή 100 χλστ. To τιμόνι B220 Flatriser 35 της Rotwild είναι κατασκευασμένο από carbon και έχει πλάτος 780 χλστ. Το πλαίσιο είναι επίσης από ανθρακονήματα και αντλεί έμπνευση σε επίπεδο σχεδιασμού από το σχήμα της οροφής των Porsche 911 και Taycan.

Porsche eBike

Το Porsche eBike Cross Performance EXC έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις, χάρη σε επιλεγμένα χρώματα από την Porsche Exclusive Manufaktur, όπως τα Star Ruby Neo, Ice Grey Metallic, Mamba Green Metallic, Carmine Red, Shade Green Metallic και Shark Blue.

Porsche eBike

Τα νέα μοντέλα eBike της Porsche είναι τώρα διαθέσιμα σε τρία μεγέθη όσον αφορά το πλαίσιο: τα S (για αναβάτες με ύψος 1,56 έως 1,70 μ.), M (1,68 έως 1,82 μ.) και L (1,80–1,94 μ.). Το βάρος των ποδηλάτων έχει ως αφετηρία τα 21 κιλά (συμπεριλαμβανομένων των πεντάλ), ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος δεν ξεπερνά τα 120 κιλά μαζί με τυχόν αποσκευές.

Οι τιμές διάθεσης για τα Porsche eBike Cross Performance και Cross Performance EXC είναι 12.900€ και 13.900€, αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις store.porsche.com και porsche‑design.com καθώς και σε επιλεγμένα Porsche Centers και Porsche Design Stores.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche eBike
  • Porsche eBike
  • Porsche eBike
  • Porsche eBike
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ