top icon
Κόσμος

Νέες εκδόσεις για το ηλεκτρικό Polestar 2

Η Σουηδική εταιρεία εισάγει στη γκάμα του Polestar 2 ακόμα δύο εκδόσεις.

Εκτός από την Long Range Dual Motor έκδοση που λανσαρίστηκε πέρσι και περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνδυαστική ισχύ 408 ίππων και μπαταρία 78 KWh, το Polestar 2 είναι πλέον διαθέσιμο σε δύο ακόμα ενδιαφέρουσες και πιο προσιτές σε κόστος παραλλαγές.

Συγκεκριμένα, η Polestar προσφέρει πλέον το «2» στην έκδοση Long Range Single Motor, η οποία παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται εγκατεστημένος εμπρός με απόδοση 231 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με την ίδια «78άρα» μπαταρία εξασφαλίζοντας με μία πλήρη φόρτιση αυτονομία 515 έως και 540 χλμ.

Στη δεύτερη νέα έκδοση με έναν επίσης ηλεκτροκινητήρα που φέρει την ονομασία Standard Range Single Motor, η μέγιστη ισχύς περιορίζεται στους 224 ίππους (σ.σ.: η ροπή παραμένει αμετάβλητη στα 330 Nm) και σε συνδυασμό με μία μπαταρία με ενεργειακό περιεχόμενο 64 kWh, η αυτονομία κίνησης ορίζεται στα 420 με 440 χλμ.

H πρώτη έκδοση του Polestar 2 μπορεί να «υποδεχτεί» το πακέτο Performance, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins, φρένα με την τεχνολογική υπογραφή της Brembo και σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών.

Το μέχρι πρότινος στάνταρ πακέτο Plus στην έκδοση λανσαρίσματος είναι πλέον προαιρετικό περιλαμβάνοντας μια γυάλινη οροφή πλήρους μήκους, ηχοσύστημα της Harman Kardon με 13 ηχεία, θερμαινόμενο τιμόνι και πίσω καθίσματα, επενδύσεις WaveTech κ.α.

Προαιρετική επίσης είναι και η αντλία θερμότητας.

Η Polestar προσφέρει επίσης ένα ακόμα έξτρα πακέτο εξοπλισμού για όλες τις εκδόσεις του Polestar 2 με την ονομασία Pilot. Εδώ, το «παρών» δίνουν βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως οι προβολείς LED Pixel με εμπρόσθια φώτα ομίχλης LED, το σύστημα Driver Assistance σε συνδυασμό με Adaptive Cruise Control και Pilot Assist, η περιμετρική κάμερα 360 μοιρών, οι αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, το σύστημα Driver Awareness που περιλαμβάνει το Blind Spot Information System, καθώς και τα Cross Traffic Alert με υποστήριξη φρένων και Rear Collision Warning.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Polestar 2
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ