top icon
Επικαιρότητα

Νέες κεντρικές εγκαταστάσεις για την Cupra

Μετά την εδραίωση της δομής με τον διορισμό της διοικητικής ομάδας και την αύξηση του προσωπικού της κατά 50%, η Cupra ξεκίνησε την κατασκευή της νέας έδρας της.

Αυτό έγινε γνωστό από τον CEO της εταιρείας Wayne Griffiths, στη συνάντησή του με τους αντιπροσώπους της Cupra στο Λίβερπουλ. Δίπλα στο κεντρικά γραφεία της Seat, το νέο κτίριο πολλαπλών χρήσεων θα έχει στο κέντρο του τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με 2.400 τ.μ. ανοικτού χώρου. Τα κεντρικά γραφεία της, των οποίων ο σχεδιασμός θυμίζει αγωνιστικό paddock, θα χωριστούν σε δύο ορόφους που θα φιλοξενήσουν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, αγορών και οικονομικών. Μέσα σε ένα οικόπεδο 10.500 τ.μ. που περιβάλλεται από τη φύση, το νέο κτίριο θα διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο και μια μεγάλη βεράντα για υπαίθριες εκδηλώσεις, σχεδιασμένο για να φιλοξενεί παρουσιάσεις μελλοντικών μοντέλων. Η κατασκευή του κτηρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος και ο προγραμματισμός είναι να ανοίξει τις πόρτες του το 2020. Επιπλέον, η Cupra θα έχει επίσης ένα ειδικό χώρο στην Casa Seat, το νέο πολυλειτουργικό κτίριο της εταιρείας στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Το δίκτυο διανομής της Cupra αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένους χώρους που βρίσκονται σε επιλεγμένους αντιπροσώπους της SEAT. Η μάρκα αυτή τη στιγμή διαθέτει 222 Cupra Corners και θα ολοκληρώσει την υλοποίησή τους μέχρι το τέλος του έτους φτάνοντας τα 245, που αντιπροσωπεύουν το 20% του δικτύου της Seat. Η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 240 Cupra Masters που είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση της εμπειρίας Cupra στους πελάτες. Η Cupra θα έχει επίσης σύντομα τα δικά της αποκλειστικά καταστήματα-ναυαρχίδες εκτός αντιπροσωπειών της Seat. Η εταιρεία αναζητά αυτή τη στιγμή τοποθεσίες σε περιοχές του Μονάχου, του Αμβούργου, της Βιέννης και της πόλης του Μεξικού για αυτό τον σκοπό._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ