top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Ford Focus ST «ραπάρει» σε πίστα δοκιμών [+video]

Με αφορμή το ντεμπούτο του νέου Focus ST, η Ford δημιούργησε ένα διαφορετικό βίντεο με συμπρωταγωνιστή τον ράπερ Blakie.

Χρειάζεσαι ταχύτητα και ακρίβεια για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το ρυθμό και την ενέργεια του μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Blakie. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ford συνεργάστηκε με τον 21χρονο ερμηνευτή του “Can’t see them” και του “Bare Energy EP” για τα γυρίσματα ενός νέου βίντεο με θέμα την ευελιξία και απόκριση του νέου Focus ST.

Τα γυρίσματα στην πίστα δοκιμών της εταιρίας στο Lommel (Βέλγιο) διήρκεσαν τρεις μέρες και το βίντεο παρουσιάζει τον Λονδρέζο ράπερ Blakie να ερμηνεύει το τραγούδι του “Jump” από τη θέση του συνοδηγού του Focus ST – την εξέλιξη του οποίου υπογράφει η Ford Performance.

Επιστρατεύοντας προηγμένες τεχνολογίες, όπως ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, υπερσυμπίεση με anti-lag και επιλέξιμα Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes), το αυτοκίνητο συναγωνίζεται τον ράπερ στις συνεχείς αλλαγές ρυθμών και τέμπο.

Ο Blakie μάλιστα αυτοσχεδίασε με τους στίχους ειδικά για την περίπτωση, θέλοντας να δώσει ένα μοναδικό χαρακτήρα στο Focus ST.

 «Το να κάνεις βίντεο για ένα τραγούδι που έγραψες στο δωμάτιό σου είναι εμπειρία – η μητέρα μου οδηγεί Ford, και σίγουρα θα ενθουσιαστεί» δήλωσε ο  Blakie. «Απόλαυσα τη συνεργασία με έναν εκπληκτικό οδηγό αλλά και την αδρεναλίνη που βίωσα με τοFocus ST σε μία πίστα δοκιμών.»

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ