Επικαιρότητα Κόσμος

Το νέο Hyundai Vision T Plug-in Hybrid Concept στο Λ. Άντζελες

Η Hyundai παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες μια ακόμα σχεδιαστική σπουδή του που «φωτογραφίζει» τη σχεδιαστική κατεύθυνση που θα δούμε να υιοθετείται από το νέο Tucson.

To Vision T Plug-in Hybrid Concept είναι αισίως το έβδομο κατά σειρά πρωτότυπο που «παράγει» το Hyundai Design Center υιοθετώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Sensuous Sportiness του κατασκευαστή από την Ασία. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί πάνω σε δύο βασικές αισθητικές αρχές, όπως αυτές εκφράζονται από τις έννοιες Parametric Fantasy και Transcendent Connectivity (Παραμετρική Φαντασία και Υπερβατική Συνδεσιμότητα).

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid Concept

Οπτικά, το αποτέλεσμα είναι αρκετά προχωρημένο, έως και φουτουριστικό. Το μακρύ εμπρός καπό, οι έντονες ακμές στο πλάι, το μεγάλο μήκος του μεταξονίου και η μορφή της οροφής, σε συνδυασμό με πινελιές, όπως οι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών και η τριγωνική εμπρός μάσκα - η οποία ανοίγει ή κλείνει ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης - αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του Vision T Plug-in Hybrid Concept.

Hyundai Vision T Plug-in Concept

Με το εσωτερικό της κατασκευής να μην αποκαλύπτεται, οι Κορεάτες αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά φειδωλοί σε σχέση με τις τεχνικές περγαμηνές του μοντέλου. Ως μοναδικό «αντίβαρο», η Hyundai δίνει στη δημοσιότητα μόνο τις τιμές που αφορούν τις βασικές εξωτερικές διαστάσεις του πρωτοτύπου (ΜxΠxΥ: 4,6x2,0x1,7 μ.)._X.A.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου