Επικαιρότητα Κόσμος

Το νέο Land Rover Discovery στο Παρίσι

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στην πόλη του φωτός, οι Βρετανοί αποκαλύπτουν ένα τμήμα μόνο της σχεδίασης του νέου Discovery.

Από τις μόλις δύο φωτογραφίες που η εταιρεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, το μόνο που μπορεί να δει κανείς είναι το εμπρός μέρος του νέου «Disco», το οποίο απαρνείται εν μέρει την τετραγωνισμένη λογική το παρελθόντος υιοθετώντας αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Discovery Vision του 2014. Χωρίς να έχει επισήμως ανακοινωθεί κάτι σχετικό με τα μηχανικά μέρη που θα το συνοδεύουν, βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως κάτω από το καπό θα συναντάμε τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα της οικογένειας Ingesium της JLR, καθώς και δύο ακόμα 3λιτρους κινητήρες με 6 κυλίνδρους σε διάταξη V, έναν ντίζελ και έναν βενζίνης.

Το πλαίσιο του νέου 7θέσιου Discovery θα προέρχεται από το Range Rover, ενώ αργότερα οι Βρετανοί σκοπεύουν να παρουσιάσουν μια ακόμα εκδοχή του μοντέλου, εκτός από τη γνωστή Sport, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί ένα σκαλί πιο χαμηλά σε σχέση με την τελευταία.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στα τέλη του μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού._Χ.Α.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου