Φτάνοντας στον τελικό, το νέο Opel Corsa έχει να αντιμετωπίσει πέντε ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου, τα Nissan Juke, Peugeot 208, Renault Clio και Skoda Kamiq.

Η έκτη γενιά του Opel Corsa γιόρτασε την πρεμιέρα της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA)  το Σεπτέμβριο του 2019. Μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση διατίθεται επίσης για πρώτη φορά.

Η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει τα νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο Autobest. Ο νικητής θα κερδίσει το τίτλο “Best Buy Car of Europe 2020”.

Για την κατάκτηση του τίτλου Autobest, ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντιπροσωπεύει το καλύτερο «πακέτο» για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων πελατών. Τιμή, δίκτυο σέρβις, διανομή ανταλλακτικών και ευελιξία είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η σχεδίαση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν επίσης παράγοντες αποφασιστικής σημασίας.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά