Φτάνοντας στον τελικό, το νέο Opel Corsa έχει να αντιμετωπίσει πέντε ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου, τα Nissan Juke, Peugeot 208, Renault Clio και Skoda Kamiq.

Η έκτη γενιά του Opel Corsa γιόρτασε την πρεμιέρα της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA)  το Σεπτέμβριο του 2019. Μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση διατίθεται επίσης για πρώτη φορά.

Η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει τα νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο Autobest. Ο νικητής θα κερδίσει το τίτλο “Best Buy Car of Europe 2020”.

Για την κατάκτηση του τίτλου Autobest, ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντιπροσωπεύει το καλύτερο «πακέτο» για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων πελατών. Τιμή, δίκτυο σέρβις, διανομή ανταλλακτικών και ευελιξία είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η σχεδίαση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν επίσης παράγοντες αποφασιστικής σημασίας.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά