top icon
Κόσμος

Νέο «πειραματικό» Polestar 2 κάνει πρεμιέρα στο Goodwood

Η σουηδική εταιρεία παρουσίασε μια πειραματική έκδοση του ηλεκτρικού Polester 2 στο φετινό Goodwood Festival of Speed με μεγαλύτερη ισχύ και πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά στους επιμέρους τομείς.

Η συγκεκριμένη έκδοση του ηλεκτρικού Polestar 2 εξακολουθεί να παίρνει κίνηση από ένα σύστημα μετάδοσης με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν για την περίσταση 476 ίππους.

Πραγματοποιώντας την επίσημη πρεμιέρα του σήμερα στο Goodwood Festival of Speed, το πρωτότυπο Polestar 2 διαθέτει μεγαλύτερα κατά 10 χλστ. μετατρόχια και χαμηλότερη κατά 30 χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Την ίδια στιγμή, το ηλεκτρικό μοντέλο της Polestar διαθέτει μεγαλύτερους θόλους ώστε να είναι εφικτή η φιλοξενία τροχών με διαστάσεις 275/30 R21 που είναι «ντυμένοι» με ελαστικά PZero Rosso της Pirelli.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με 6πίστονες δαγκάνες της Akebono, τις οποίες είδαμε στο παρελθόν στο Polestar 1.

Στον τομέα της ανάρτησης οι μηχανικοί της Polestar αντικατέστησαν τα ελατήρια αντικαθιστώντας τα με σφικτότερα (κατά 80% εμπρός και κατά 40% πίσω). Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στα αμορτισέρ, με τους ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες της Ohlins να παραδίδουν τη σκυτάλη σε νέους, της ίδιας εταιρείας, με 30% πιο σκληρή ρύθμιση.

Προκειμένου να βελτιωθεί  η ακαμψία του αυτοκινήτου, το πρωτότυπο Polestar 2 διαθέτει carbon μπάρες ενίσχυσης εμπρός και πίσω – η πρώτη προέρχεται από το Volvo S60 Polestar Engineered.

Στιλιστικά, το όχημα διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ένα πρωτότυπο εξωτερικό χρωματισμό (Snow Matte).

Polestar 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Polestar 2
  • Polestar 2
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ