top icon
Επικαιρότητα

Νέο Skoda Superb και σε έκδοση Scout

Η έκδοση Scout κοσμεί για πρώτη φορά στη γκάμα του Skoda Superb.

Χθες το απόγευμα, η Skoda αποκάλυψε το ηλεκτρικό Citigoe iV, το ανανεωμένο Suberb και την plug-in υβριδική έκδοσή του, αλλά και την έκδοση Scout της ναυαρχίδας της, η οποία «εμφανίζεται» για πρώτη φορά στη γκάμα του μοντέλου. Όπως συμβαίνει και με τις αντίστοιχες εκδόσεις που είδαμε, μεταξύ άλλων, στα Octavia και Kodiaq, το νέο Superb Scout ξεχωρίζει για την αυξημένη κατά 15 χλστ. απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος αλλά και για τα «ιδιαίτερα» στοιχεία της εξωτερικής του περιβολής. Όπως είναι οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα αλουμινένια προστατευτικά πάνελ στα άκρα του αυτοκινήτου καθώς και τα σκουρόχρωμα διακοσμητικά στους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ. Το «πακέτο» ολοκληρώνουν οι 18άρες ζάντες (οι 19άρες ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό), οι ράγες οροφής, τα μεταλλικά περιγράμματα στα πλευρικά παράθυρα καθώς και τα αντίστοιχα «καπάκια» στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αλλαγές είναι λιγότερες – σημαντικότερη όλων είναι η προσθήκη διακοσμητικών «φιλέτων» από ξύλο στο ταμπλό και στο εσωτερικό τμήμα των θυρών. Από εκεί και πέρα, τα καθίσματα διαθέτουν διαφορετικής υφής και ποιότητας ύφασμα (προαιρετικά διατίθενται και δερμάτινα), με στάνταρ σύστημα θέρμανσης. Αναβαθμισμένο, τέλος, είναι και το σύστημα πλοήγησης, το οποίο είναι προσαρμοσμένο ως προς τις δυνατότητες του στα «off-raod» καθήκοντα του μοντέλου.

Όλες οι εκδόσεις του νέου Skoda Superb Scout θα διατίθενται με 7τάχυτο κιβώτιο DSG και σύστημα τετρακίνησης, σε συνδυασμό με τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα του VW Group που αποδίδει 190 ίππους και 400 Nm ροπής ή τον 2λιτρο TSI βενζίνης των 272 ίππων και 350 Nm._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ