top icon
Επικαιρότητα

To νέο Taxi της «Πράσινης Κόλασης»

H BMW M5 παραδίδει τη σκυτάλη στη μικρότερη M3.

Μετά το πέρας των χειμερινών μηνών και την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της πιο απαιτητικής ασφάλτινης κλειστής διαδρομής του πλανήτη (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η «Πράσινη Κόλαση», το γνωστό Nurburgring Nordschleife των 21 σχεδόν χλμ., τέθηκε από την περασμένη ήδη βδομάδα ξανά στη διάθεση του κοινού, των αγωνιζομένων και φυσικά των εργοστασίων, που παραδοσιακά «επενδύουν» κάθε χρόνο στην γερμανική πίστα-ειδική διαδρομή προκειμένου να εξελίξουν τα προϊόντα τους.

Μαζί με όλους τους παραπάνω, στη δράση επέστρεψε και η γνωστή… υπηρεσία BMW Ring Taxi, την οποία μπορεί να «γευτεί» ο οποιοσδήποτε από τη θέση του συνοδηγού (ή και των πίσω καθισμάτων!), χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό, αρκεί βέβαια να γίνει εγκαίρως η σχετική κράτηση-ραντεβού με τους εξειδικευμένους στη συγκεκριμένη διαδικασία οδηγούς αγώνων.

Από φέτος, μια πλήρη… διέλευση από τις 73 στροφές του Nordschleife (33 αριστερές και 40 δεξιές) με τη νέα, 3λιτρη BMW Μ3 των 431 ίππων θα κοστίσει για έναν έως και τρεις επιβάτες, 299 ευρώ. Για μια γρήγορη βόλτα στο «μεγάλο» Nurburgring  –από τη θέση του συνοδηγού, ασφαλώς- με την Porsche 911 Turbo S θα χρειαστεί να καταβάλλετε 329 ευρώ, ενώ για όσους… καλύπτονται από τις δυνατότητες της Cayman S, το κόστος κατεβαίνει στα 249 ευρώ.

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφτείτε τον συγκεκριμένο «ναό» προκειμένου να συνοδηγήσετε στην πίστα μήκους 5,148 χλμ. στην οποία πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων και οι αγώνες του Π.Π. της F1, οι δυνατότητες επιλογής τετράτροχου… συντρόφου, πέραν της BMW M3, αφορούν στις Porsche 911 GT3 και Mercedes-AMG GT S. Σε κάθε περίπτωση, ένας πλήρης γύρος στη διαδρομή του γερμανικού GP θα σας κοστίσει 299 ευρώ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ