top icon
Κόσμος

Nέο teaser του ηλεκτρικού Subaru Solterra

Η Subaru Europe ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια ιστοσελίδα «teaser», πριν από την παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της.

Με το όνομα Solterra, το πλήρως ηλεκτρικό SUV της Subaru θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα e-Subaru και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκόσμια την επόμενη χρονιά. Για περαιτέρω ενημερώσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα www.subaru-global.com/solterra/en/

Το όνομα Solterra δημιουργήθηκε ενώνοντας τις δύο λέξεις Sol και Terra, τις λατινικές λέξεις αντίστοιχα για τον «Ήλιο» και τη «Γη». Η Subaru έδωσε αυτό το όνομα στο ηλεκτρικό της όχημα προς αναγνώριση της μητέρας φύσης και περαιτέρω ανάπτυξης της μορφής συνύπαρξης μαζί της, παρέχοντας τις κλασικές δυνατότητες που έχει ένα SUV Subaru και πάει παντού, σε ένα εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό όχημα.

Subaru

Το Solterra θα αποτελέσει μέρος της γκάμας των SUV της Subaru, δηλαδή των XV, Forester, Outback και Ascent και θα βγει στις αγορές της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ευρώπης και της Κίνας περίπου στα μέσα του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ