top icon
Επικαιρότητα

Νέο teaser του μικρού SUV της Audi (video)

Η γερμανική εταιρεία μας κρατά σε εγρήγορση. Ως συνήθως.

Εκτός από το ανανεωμένο Up! (περισσότερα για αυτό διαβάστε εδώ), ο Όμιλος VW αναμένεται να παρουσιάσει στη Γενεύη ένα μικρό SUV που θα κουβαλά, ειδικά για την περίσταση, τα premium σήματα της Audi. Το πολυαναμενόμενο Q2, θα βασίζεται, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, στην ευέλικτη πλατφόρμα MQB των Γερμανών φορώντας πολλούς από τους γνώριμους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης του Ομίλου. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν ο 3κύλινδρος 1.000άρης TSI βενζινοκινητήρας, ο επίσης γνωστός 1.4 TSI καθώς και οι TDI των 1,6 και 2,0 λίτρων.

Το νέο Audi Q2 θα είναι διαθέσιμο με κίνηση στους εμπρός τροχούς ενώ δεν θα αποτελεί έκπληξη και η παρουσίαση εκδόσεων με τετρακίνηση.

Το παρακάτω teaser βίντεο, το οποίο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Audi, παρέχει μερικά μόν στοιχεία αναφορικά με τις σχεδιαστικές… διαθέσεις του μοντέλου.

Περισσότερα, πιθανόν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ή, σε διαφορετική περίπτωση, την 1η Μαρτίου, όταν θα ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ