top icon
Επικαιρότητα

Νέο teaser του τετρακίνητου Toyota Yaris GR-4 (+video)

H Toyota και το αγωνιστικό της παρακλάδι, η Gazoo Racing, μας δίνουν σήμερα μία ακόμα γεύση από το τετρακίνητο, όπως όλα μαρτυρούν, νέο Yaris GR-4.

Η συγκεκριμένη έκδοση, αν μη τι άλλο, θα αποτελέσει ένα halo-model για το ιαπωνικό εργοστάσιο και συνάμα τον διάδοχο του Yaris GRMN ως του κορυφαίου μοντέλου στη γκάμα του νέου ιαπωνικού σούπερ μίνι.

Όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, η συγκεκριμένη παραλλαγή του ιαπωνικού «μικρού» που φέρει τη «φροντίδα» αλλά και την υπογραφή της Toyota Gazoo Racing, ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 17 Νοεμβρίου στην Αυστραλία στα πλαίσια του τελευταίου αγώνα του WRC για το 2019 – ωστόσο, η οριστική αναβολή του αγώνα ματαίωσε τα πλάνα των Ιαπώνων.

Σήμερα, με ένα teaser βίντεο διάρκειας μερικών μόλις δευτερολέπτων., το αγωνιστικό παρακλάδι της Toyota επανέρχεται δίνοντας μας μια ακόμα γεύση από το νέο Yaris GR-4.

Από την ονομασία GR-4 και μόνο σαφές είναι ότι πρόκειται για μία έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου νέας γενιάς με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς – κάτι που θα αποτελεί τη σύνδεση του πολιτικού μοντέλου με το καθαρόαιμο αγωνιστικό που διαπρέπει στις ειδικές διαδρομές του Π.Π. Ράλλυ από το 2017._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ