Η ιαπωνική εταιρεία αξιοποιεί την αγωνιστική της αύρα στο WRC, και φυσικά την τεχνογνωσία που απορρέει από τη συμμετοχή της σε αυτό, δίνοντας μας σήμερα μία πρώτη γεύση από το νέο και πρωτότυπο προς το παρόν Yaris GR-4 που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 17 Νοεμβρίου, στην τελευταία ειδική διαδρομή του Ράλλυ Αυστραλίας.

Η συγκεκριμένη έκδοση, αν μη τι άλλο, θα αποτελέσει ένα halo-model για το ιαπωνικό εργοστάσιο και συνάμα τον διάδοχο του Yaris GRMN ως του κορυφαίου μοντέλου στη γκάμα του νέου ιαπωνικού σούπερ μίνι. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω σχετικής ανάρτησης στα social media στη σελίδα της Toyota Gazoo Racing, η πρεμιέρα του πρωτοτύπου GR-4 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στην Αυστραλία στα πλαίσια του τελευταίου αγώνα του WRC, στην τελευταία μάλιστα ειδική διαδρομή του: την Wedding Bells.

Από την ονομασία GR-4 και μόνο σαφές είναι ότι πρόκειται για μια έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου νέας γενιάς με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς – κάτι που θα αποτελεί τη σύνδεση του πολιτικού μοντέλου με το καθαρόαιμο αγωνιστικό που διαπρέπει στις ειδικές διαδρομές του Π.Π. Ράλλυ από το 2017.

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει τη βάση για το «ομολογκάρισμα» του νέας γενιάς του αγωνιστικού Toyota Yaris.

Από τη μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, το μοναδικό άμεσα ορατό στοιχείο είναι τα φαρδύτερα πίσω φτερά – και φυσικά το χαρακτηριστικό καμουφλάζ που γνωρίσαμε σε άλλα πρωτότυπα μοντέλα της Toyota, όπως εκείνο της νέας Supra GR._X.A.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά