top icon
Επικαιρότητα

Το νέο VW ID. Space Vizzion κάνει πρεμιέρα στο Λ. Άντζελες

Την έκθεση του Λ. Άντζελες στις ΗΠΑ επέλεξε η VW για να παρουσιάσει μία ακόμα ηλεκτρική σπουδή – την έβδομη της οικογένειας ID. – που θα δούμε να μπαίνει στην παραγωγή το 2021.

Η VW διευρύνει την γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων, που ήδη έχουν μπει στην παραγωγή (λέγε με ID.3) ή σύντομα θα δουν την… έξοδό τους από αυτή. Έτσι, μετά το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο «χάτς» που πλέον παράγεται στη μονάδα του Zwickau, και τα πρωτότυπα έως τώρα ID. Crozz, ID. Buzz, ID. Vizzion, ID. Buggy και ID. Roomzz, σειρά έχει το ID. Space Vizzion, το οποίο θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες, στις 19 Νοεμβρίου.

Σχεδιαστικά, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου Shooting Brake, που επιχειρεί να συνδυάσει σε επίπεδο σχεδίασης τα χαρακτηριστικά ενός SUV με εκείνα ενός station wagon.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, βασικό χαρακτηριστικό του ID. Space Vizzion είναι η σχεδίαση του εμπρός μέρους, καθώς και εκείνο της οροφής, τα οποία «είναι ιδιαίτερα, με ανοίγματα για τη ροή του αέρα, για καλύτερο και πιο αεροδυναμικό ντιζάιν».

VW ID. Space Vizzion

Χάρη σε αυτό το στοιχείο, αλλά και την υψηλή, άλλα άγνωστη προς το παρόν απόδοση της/των μονάδας/μονάδων κίνησης, η αυτονομία που θα προφέρει το ID. Space Vizzion θα φτάνει τα 590 χλμ., σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

Στη σημερινή ανακοίνωσή της, η VW επισημαίνει πως το ID. Space Vizzion «είναι ένα πρωτότυπο, όχι όμως και ένα όνειρο». Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, το γερμανικό εργοστάσιο αναφέρει πως η έκδοση παραγωγής του μοντέλου, η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας το 2021, θα είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη, Β. Αμερική και Κίνα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ