top icon
Επικαιρότητα

Νέος πρόεδρος για την Jeep

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος της Infiniti, Christian Meunier, αναλαμβάνει αντίστοιχα καθήκοντα στην FCA για λογαριασμό της Jeep.

Ο Christian Meunier, πρώην Πρόεδρος της Infinti και ανώτερο στέλεχος στο παρελθόν σημαντικών ονομάτων της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκηνής σε Β. Αμερική και την Ευρώπη, όπως η Nissan, η Mercedes, η Ford και η Land Rover, αναλαμβάνει την κενή έως το τώρα θέση του προέδρου της Jeep.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Christian εντάσσεται στην ηγετική ομάδα που χτίζουμε για να οδηγήσουμε την FCA προς τα εμπρός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της FCA, Mike Manley. «Ο Christian παρέχει πρόσθετη ισχύ αλλά και εμπειρία παγκόσμιας κλάσης στην Jeep».

Ο Christian Meunier ανέλαβε στη θέση του παγκόσμιου επικεφαλής της Infiniti τον περασμένο μόλις Ιανουάριο, χωρίς όμως να μεταβαίνει στην εταιρική έδρα της εταιρείας που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Αντ ‘αυτού, ο Γάλλος διέμενε στις ΗΠΑ  μεταβαίνει στο «κεντρικά» της πολυτελούς μάρκας της Nissan αρκετές φορές το μήνα.

Ο επικεφαλής του τμήματος ποιότητας της Nissan, Christian Vandenhende, θα αναλάβει προσωρινά τα διοικητικά ηνία της Infiniti έως ότου αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Christian Meunier. Ο Vandenhende, εκτός από την ευθύνη για την ποιότητα και την ικανοποίηση πελατών στη Nissan, επιβλέπει τις επιτροπές διοίκησης της ιαπωνικής εταιρείας σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και της Μέση Ανατολή.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάρτιο η Infiniti ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την αγορά της Ευρώπης στα τέλη του 2019._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ