top icon
Επικαιρότητα

Nissan: Aναπτύσσει τις δεξιότητες των εργαζομένων της σε νέο τεχνολογικό κέντρο στις ΗΠΑ

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει στο νέο κέντρο εκπαίδευσης στο Decherd του Tennessee, όπου οι εργαζόμενοι στην γραμμή συναρμολόγησης μαθαίνουν ό,τι απαιτείται για την κατασκευή των κινητήρων της Nissan.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν για να διδάξουν στους εργαζόμενους πώς να συναρμολογήσουν τον ολοκαίνουριο κινητήρα V6 των 3.8 λίτρων, ισχύος 310 ίππων, που θα κάνει το ντεμπούτο του με το Nissan Frontier 2020. Η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι ο ίδιος κινητήρας θα ενσωματωθεί στο Frontier επόμενης γενιάς, που θα συναρμολογηθεί στο Canton του Mississippi. Η επένδυση της Nissan ενισχύει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων, με εξειδίκευση στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής. Το Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Nissan Decherd είναι μια εγκατάσταση 1.950 τμ, που βρίσκεται στο υπάρχον συγκρότημα συναρμολόγησης του κινητήρα της Nissan. Διαθέτει 13 εκπαιδευτικούς χώρους με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης περίπου 200 εργαζομένων, στους τομείς της παραγωγής, της μηχανικής και της συντήρησης του κινητήρα.

Decherd RTC

Το Nissan Decherd είναι ένα από τα εργοστάσια με τον υψηλότερο όγκο παραγωγής στις ΗΠΑ, με ικανότητα συναρμολόγησης ενός εκατομμυρίου κινητήρων ετησίως. Απασχολεί 1.700 εργαζόμενους και έχει κατασκευάσει περίπου 14 εκατομμύρια κινητήρες από το 1997, που ξεκίνησε η λειτουργία του. Συναρμολογεί επί του παρόντος κινητήρες για οχήματα Nissan και Infiniti, όπως τα Altima, Maxima, Rogue, Pathfinder, Frontier, Titan και Infiniti QX60.

Δείτε το νέο τεχνολογικό κέντρο της Nissan

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ