top icon
Επικαιρότητα

Nissan Juke: Πρεμιέρα για την έκδοση Enigma

Εκτός από επεμβάσεις που αναβαθμίζουν τον σχεδιασμό, η έκδοση Enigma εισάγει στη γκάμα του Nissan Juke πρόσθετες λειτουργίες διασύνδεσης και ψυχαγωγίας με την υπογραφή της Amazon Alexa.

Για πρώτη φορά σε μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη, η έκδοση Enigma έρχεται να βελτιώσει την εμπειρία ψυχαγωγίας και διασύνδεσης για τους ιδιοκτήτες του νέου Juke με την προσθήκη του Nissan Skill της Amazon Alexa.

Nissan Juke Enigma

Όταν το Nissan Skill ενεργοποιηθεί στο Alexa app και συνδεθεί με τον λογαριασμό NissanConnect Services του κατόχου, οι χρήστες-ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν το αυτοκίνητό τους και να ελέγχουν από απόσταση μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ή μιας συμβατής συσκευής ένα πλήθος λειτουργιών με την αρωγή μιας σειράς 13 εξατομικευμένων φωνητικών εντολών. Την ίδια στιγμή, η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να ζητήσουν από την Alexa να στείλει μια διεύθυνση στο NissanConnect Navigation του Juke μέσω του συστήματος πλοήγησης TomTom Traffic, να ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου, να διαλέξει την επιθυμητή θέση στάθμευσης, να πληροφορηθεί για την αυτονομία με βάση την «τρέχουσα» ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ, ακόμα και να ελέγξει την κατάσταση κλειδώματος των θυρών.

Nissan Juke Enigma

Από εκεί και πέρα, η έκδοση Enigma εισάγει επεμβάσεις στις εξωτερικές επιφάνειες του μοντέλου που αναβαθμίζουν την αισθητική του. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι σκουρόχρωμες ζάντες Akari των 19 ιντσών, καθώς και η χαρακτηριστική «υπογραφή» στην κολώνα C, η οποία είναι συμπληρώνεται από τρεις συνδυασμούς χρωμάτων. Πέραν του μαύρου χρώματος, οι επιλογές περιλαμβάνουν τους χρωματισμούς Gun Metallic ή Storm White σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ