Επικαιρότητα Κόσμος

Nissan NV350 Office Pod Concept: H τηλεργασία σε άλλη διάσταση (+video)

Η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα ένα πρωτότυπο business van για τους επαγγελματίες που εργάζονται εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας και αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για το κινητό γραφείο του μέλλοντος.

Το NV350 Οffice Pod Concept συνδυάζει τις λειτουργίες ενός πολυμορφικού van με αυτές του σύγχρονου γραφείου, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργάζονται εξ αποστάσεως, στα αγαπημένα τους σημεία. Το εξωτερικό του οχήματος έχει μια ιδιαίτερη υφή με ξεχωριστά γραφικά και εφοδιάζεται με off-road ελαστικά, προκειμένου το γραφείο να μπορεί να μεταφερθεί και στις πιο δύσβατες αλλά και συναρπαστικές τοποθεσίες.

Nissan NV350 Office Pod Concept

Στο εσωτερικό, υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος εργασίας με γραφείο, ενσωματωμένο mobile WiFi hotspot, ηλεκτρικά σκιάστρα  και καρέκλα γραφείου του διάσημου οίκου Herman Miller Cosm. Περιμετρικά του «κλωβού» που φιλοξενεί το γραφείο, έχει τοποθετηθεί ατμοσφαιρικός LED φωτισμός, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα «απόσπασης» του γραφείου προς τα έξω, χάρη σε έναν ηλεκτρικό μηχανισμό που ελέγχεται μέσω smartphone. Στο πάτωμα του γραφείου έχει τοποθετηθεί διαφανές πολυκαρβονικό δάπεδο που προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό περιβάλλον, εκεί  όπου μπορεί να είναι σταθμευμένο το van. 

Nissan NV350 Office Pod Concept

Το NV350 Οffice Pod Concept διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα πολυτελές μπαλκόνι οροφής που είναι προσβάσιμο από τον χώρο του γραφείου, ένα DC/AC inverter για την παροχή ισχύος σε ηλεκτρικές συσκευές όπως καφετέρια και βραστήρας νερού, καθώς και ντουλαπάκι συνοδηγού, εξοπλισμένο με αντιβακτηριδιακό υπεριώδες φως, για την απολύμανση των περιεχομένων του. Η είσοδος και η έξοδος από το Office Pod γίνεται πανεύκολα, χάρη σε δύο εργονομικά σκαλοπάτια που μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στη συρόμενη πόρτα  του van.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια:

 

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου