top icon
Επικαιρότητα

Ο Bram Schot είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Audi

Μετά την απομάκρυνση του Rupert Stadler από όλα τα αξιώματα που κατείχε στην Audi, ο μεταβατικός έως και σήμερα CEO της, Bram Schot, αναλαμβάνει από τις αρχές του 2019 μόνιμα καθήκοντα προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας.

Το Eποπτικό Συμβούλιο της Audi ανακοίνωσε προ ολίγου ότι ο Bram Schot θα είναι από την 1η Ιανουαρίου του 2019 ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής εταιρείας. Ο Bram Schot είχε αναλάβει από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ως και σήμερα καθήκοντα προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου μετά τη σύλληψη του τότε CEO της Audi, Rupert Stadler. Όπως έγινε γνωστό, ο Schot θα συνεχίσει να κατέχει προσωρινά την ευθύνη διοίκησης των τμημάτων των πωλήσεων και μάρκετινγκ της Audi από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

«Με τον διορισμό νέου προέδρου έχουμε θέσει σημαντικές βάσεις για τον μελλοντικό προσανατολισμό της Audi. Ως προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος, ο Bram Schot έχει ήδη κάνει μια πειστική δουλειά προωθώντας αλλαγές και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις τρέχουσες προκλήσεις. Με το πλεονέκτημα μιας ισχυρής εντολής, θα επιταχύνει περαιτέρω τον μετασχηματισμό της εταιρείας και θα οδηγήσει την Audi σε νέες επιτυχίες», δήλωσε ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου Audi και ο διευθύνων σύμβουλος της VW Group, Dr. Herbert Diess.

Σε διοικητικό επίπεδο στις τάξεις της Audi AG περιλαμβάνονται επίσης η Ducati, η Lamborghini και η Italdesign Giugiaro.

Γεννημένος στις Κάτω Χώρες, ο Bram Schot ήταν υπεύθυνος από το 2012 και μετά στους τομείς των πωλήσεων και μάρκετινγκ στην VW Commercial Vehicles έχοντας προηγουμένως εγκαταλείψει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Mercedes-Benz Italia._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ