top icon
Επικαιρότητα

Ο Elon Musk απολογείται…

Ο Elon Musk ζητά συγγνώμη για τον υβριστικό χαρακτηρισμό που εξαπέλυσε πριν λίγες ημέρες στο πρόσωπο του Βρετανού σπηλαιολόγου, Vern Unsworth, τον οποίο ο CEO της Tesla χαρακτήρισε ως «παιδόφιλο».

«To είπα πάνω στα νεύρα μου», είπε, εν ολίγοις, ο Elon Musk μέσω νεότερης ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μετά το σάλο που προκάλεσε η ανοίκεια και αδικαιολόγητη φραστική επίθεσή του στο δύτη και σπηλαιολόγο, Vern Unsworth, τον οποίο o CEO της Tesla αποκάλεσε «παιδόφιλο».

Λίγες μέρες πριν την «επίθεση Musk», ο Vern Unsworth είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN την ιδέα του Elon Musk να χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις διάσωσης των 12 παιδιών στην Ταϊλάνδη ένα υποβρύχιο σκάφος που ο ίδιος είχε σχεδιάσει ως «επικοινωνιακό τρικ» και πως αυτό «δεν έχει καμία ελπίδα να λειτουργήσει». Μάλιστα, σε άλλη αποστροφή του λόγου του, ο Βρετανός δύτης και σπηλαιολόγος, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Musk μπορεί να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που θα τον πονέσει πιο πολύ».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του Nine Network για το τι προτίθεται να πράξει από εδώ και στο εξής, ο Vern Unsworth είπε:

«Με αποκάλεσε παιδόφιλο. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για αυτόν, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος καταλαβαίνει τι άνθρωπος είναι. Το θέμα δεν θα τελειώσει όμως εδώ».

Στα νεότερα τιτιβίσματά του ο Musk αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Εντούτοις, οι πράξεις του [Unsworth] εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου εναντίον του και για αυτό απολογούμαι στον κ. Unsworth και στις εταιρείες που εκπροσωπώ ως ηγέτης τους. Το λάθος είναι δικό μου και μόνο δικό μου».

Σε άλλο tweet του, ο Musk είπε:

«…τα λόγια μου ήταν κάτω από θυμό, αφού ο κ. Unsworth είπε αρκετές αναλήθειες και πρότεινε να συμμετάσχω σε μια σεξουαλική πράξη με το mini-sub, το οποίο είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αρχηγού της ομάδας κατάδυσης»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ