top icon
Επικαιρότητα

Ο Luc Donckerwolke επιστρέφει στο Hyundai Motor Group

Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού του κορεατικού ομίλου επιστρέφει στους κόλπους του ύστερα από μια μικρή περίοδο απουσίας.

Το Hyundai Motor Group ανακοίνωσε σήμερα ότι o Luc Donckerwolke επιστρέφει στον όμιλο αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά τη θέση του Chief Creative Officer με έδρα το τεχνολογικό κέντρο της Hyundai Motor Europe.

Στα πλαίσια των νέων καθηκόντων του, ο γνωστός σχεδιαστής θα είναι υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας που σχετίζονται με το ντιζάιν για την πολυτελή μάρκα Genesis, για τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας IONIQ, καθώς και για τα οχήματα κυψελών καυσίμου του ομίλου.

Ο Luc Donckerwolke εντάχθηκε αρχικά στoν κορεατικό όμιλο το 2016 επιβλέποντας θέματα που άπτονται του σχεδιασμού για τις μάρκες Hyundai, Kia και Genesis ως διευθυντής του αντίστοιχου τμήματος πριν παραιτηθεί τον Μάρτιο για λόγους υγείας. Ως εκ τούτου αποτελεί μια προσωπικότητα που εν πολλοίς έχει καθορίσει την τρέχουσα σχεδιαστική κατεύθυνση των Hyundai, Kia και Genesis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο SangYup Lee, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Hyundai Global Design Center και Genesis Global Design, θα συνεχίσει να ηγείται του σχεδιασμού για τις μάρκες Hyundai και Genesis και ο Karim Habib, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Kia Global Design, του αντίστοιχου για λογαριασμό της Kia.

«Με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια ξεκινώ αυτό το δεύτερο κεφάλαιο στο Hyundai Motor Group. Σε συνεργασία με ομάδες σχεδιασμού, θα επικοινωνήσω την ποικιλομορφία και τον πλούτο του σχεδιασμού των μαρκών του ομίλου, ο οποίος δεν είναι μόνο τεχνολογικά προηγμένος αλλά και πελατοκεντρικός» δήλωσε ο Luc Donckerwolke.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ