Επικαιρότητα Κόσμος

O Luca de Meo παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου της Seat

Με ανακοίνωσή της η Seat κατέστησε γνωστό προ ολίγου ότι ο Luca de Meo παραιτείται από τη θέση του προέδρου της ισπανικής εταιρείας.

Στην ομολογουμένως λιτή ανακοίνωσή της, η Seat ενημερώνει ότι ο Luca de Meo παραιτείται από τη θέση του Προέδρου της εταιρείας «ύστερα από δική του αίτηση και με κοινή συμφωνία με το VW Group».

Ο Luca de Meo θα παραμείνει μέλος του Ομίλου μέχρι νεωτέρας.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος οικονομικών της εταιρείας, Carsten Isensee, θα είναι αυτός που θα αναλάβει προσωρινά την προεδρία της Seat.

Όπως ανακοινώθηκε, οι παραπάνω αλλαγές έχουν άμεση ισχύ.

Η είδηση της παραίτησης του Ιταλού μάνατζερ έρχεται στο φως ύστερα από ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στο διεθνή Τύπο που φέρουν τον 52χρονο Luca de Meo να αλλάζει «στρατόπεδο» παίρνοντας το χρίσμα για τη θέση του CEO στη Renault.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα ως άνω ρεπορτάζ, ο Luca de Meo αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα ακόμα σημαντικό άλμα στην 25έτη και απόλυτα επιτυχημένη μέχρι σήμερα καριέρα του στην παγκόσμια αυτοκινητική σκακιέρα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η επαγγελματική σταδιοδρομία του Ιταλού ξεκίνησε πριν από δυόμιση δεκαετίες από τη... Renault, με τον de Meo να «μετακομίζει» εν συνεχεία στην Toyota, στην Fiat και εν τέλει στο VW Group, σε ηγετικές θέσεις στις VW, Audi και Seat.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου