top icon
Επικαιρότητα

O Petter Solberg δοκιμάζει το νέο VW T-Roc R [+video]

Με ένα teaser βίντεο με φόντο την «Πράσινη Κόλαση», η VW μας δίνει μία πρώτη γεύση του νέου T-Roc R που θα δούμε να παρουσιάζεται στην Έκθεση της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η γερμανική εταιρεία συνεχίζει την επέλασή της στην κατηγορία των SUV μοντέλων προετοιμάζοντας το έδαφος για την πρεμιέρα της έκδοσης R του γνωστού και μη εξαιρετέου πλέον, VW T-Roc. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία αναμενόμενη κίνηση-απόγαση που στόχο έχει να προσελκύσει ένα κοινό που αναζητά ένα «συμπαγές» σε διαστάσεις Sport Utility Vehicle με σπορτίφ όμως γονίδια και επιδόσεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Για το λόγο αυτό, το νέο VW TRoc R έχει εξελιχθεί στο Nurburgring με την αρωγή μάλιστα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WRC, Petter Solberg, ο οποίος πήρε το… πηδάλιο του γερμανικού μοντέλου για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Παρά το γεγονός ότι η VW δεν ανακοινώνει επίσημα τεχνικά στοιχεία για την κορυφαία έκδοση του T-Roc, βέβαια πρέπει να θεωρείται η εγκατάσταση κάτω από του εμπρός καπό του γνωστού 2λιτρου TSI κινητήρα του ομίλου, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 300 ίππους μεταφέροντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με την αρωγή ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη._Χ.Α.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ