top icon
Επικαιρότητα

O πρώην υπεύθυνος σχεδιασμού της Peugeot «μετακομίζει» στη Renault

Ο Gilles Vidal αλλάζει «στρατόπεδο» και μετά την αποχώρησή του από την Peugeot, οδεύει ολοταχώς στους κόλπους της Renault.

Το Groupe Renault ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Gilles Vidal θα ενταχθεί από τον προσεχή Νοέμβριο στην ομάδα σχεδιασμού του ομίλου, μόλις δύο ημέρες μετά την παραίτησή και αντικατάστασή του από τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot.

Αυτό είναι το πρώτο επαγγελματικό… ραντεβού του Gilles Vidal εκτός του Groupe PSA, στο οποίο και εντάχθηκε για πρώτη φορά το 1996. Όπως ανακοινώθηκε, ο Γάλλος σχεδιαστής «θα αναφέρεται στον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Renault Group, Laurens van den Acker, μαζί με τον πρώην σχεδιαστή Seat, Alejandro Mesonero- Romanos», ο οποίος ακολούθησε τον πρώην CEO της ισπανικής εταιρείας στη Renault νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Gilles Vidal στην ομάδα μας. Ο Gilles έχει βαθιά γνώση στη δημιουργία ισχυρών και ελκυστικών σχεδιαστικών αυτοκινητων. Η ευρέως αναγνωρισμένη εμπειρία του, η αίσθηση της καινοτομίας και το πάθος του για το σχεδιασμό θα είναι εξαιρετικά πλεονεκτήματα για το Groupe Renault» δήλωσε με έμφαση ο Laurens van den Acker.

Οι πιο πρόσφατες δημιουργίες του Gilles Vidal στου κόλπους του Groupe PSA είναι τα νέα 208/2008, 3008 και 5008.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ