Επικαιρότητα Κόσμος

Ο Ρονάλντο και η Bugatti La Voiture Noire

O Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της μίας και μοναδικής Bugatti La Voiture Noire, ενώ το κόστος της συναλλαγής γράφτηκε πως έφτασε τα 16,5 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους.

Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ή τον εκπρόσωπό του, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τη μία και μοναδική στον κόσμο Bugatti La Voiture Noire, πληρώνοντας το ποσό των 16,5 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γραφτεί πως ο τελικός αποδέκτης του αυτοκινήτου ήταν ο Φέρντιναντ Πιχ, όμως όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ισχύει.

H Bugatti αποκάλυψε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο που μας πέρασε το πιο ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ, το La Voiture Noire, εμπνευσμένο από την αριστουργηματική Τype 57 SC Atlantic του Jean Bugatti. Το La Voiture Noire που έχει ήδη πουληθεί χαρακτηρίζεται από επιθετικό σχεδιασμό εμπρός, με μια πιο έντονη μάσκα από το Veyron ή το Chiron, ενώ οι προβολείς υποχωρούν πίσω από τις θόλους των τροχών αντί να τοποθετούνται οριζόντια επάνω από τον προφυλακτήρα. Κινητήρας του οχήματος είναι ο 16κύλινδρος των 8 λίτρων που χρησιμοποιείται από την Veyron, που για την περίσταση αποδίδει 1.480 ίππους και καθιστά το αυτοκίνητο ένα από τα πιο γρήγορα στον κόσμο. Η Bugatti δεν έχει ακόμη κατονομάσει τον αγοραστή του αυτοκινήτου, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για έναν «ενθουσιώδη οπαδό της Bugatti».

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου