top icon
Κόσμος

O «Σκορπιός» εξυμνεί το Fiat 131 Abarth

H νέα σειρά «595» του 2023 θα είναι διαθέσιμη και με το νέο χρώμα Orange Racing, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Με ακόμα περισσότερη εστίαση στο στιλ και την απόδοση, η νέα σειρά της Abarth κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία εξατομίκευσης, προσφέροντας παράλληλα ακόμα υψηλότερα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Με τη νέα σειρά μόλις λίγα λεπτά αρκούν για να διαμορφώσει κανείς το Abarth των ονείρων του, χρησιμοποιώντας ως βάση, είτε το Abarth 595 των 165 ίππων, είτε το Abarth 695 των 180 ίππων.

Ο Turbo κινητήρας 1.4 T-Jet που εφοδιάζει και τα μονοθέσια του θεσμού της Formula 4, εκτός από την υψηλή απόδοση προσφέρει και μια μοναδική ηχητική εμπειρία, χάρη και στα σπορ συστήματα εισαγωγής-εξαγωγής τα οποία εξοπλίζουν το μηχανικό σύνολο. Τόση η έκδοση 595 165hp, όσο και η 695 180hp, είναι διαθέσιμες με τα δύο πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione, με το πρώτο να εστιάζει στο στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό ενός “GT” και το δεύτερο στην απόλυτη εμπειρία της σπορ οδήγησης.

Abarth 595

Το πακέτο Tursimo εστιάζει σε όλο το στιλ και χαρακτήρα που μπορεί να αναζητά κανείς από ένα σπορ αυτοκίνητο, όπως είναι τα τύπου μπάκετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και οι σπορ τροχοί των 17’’. Αντίστοιχα στην περίπτωση του πακέτου Competizione η εστίαση βρίσκεται στην απόλυτη οδηγική αίσθηση που εξασφαλίζουν στοιχεία όπως τα Carbon καθίσματα της Sabelt και οι ζάντες των 17’’ από υπερ-ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

Abarth 595

Η νέα σειρά της Abarth εγκαινιάζει και ένα νέο χρώμα στη διαθέσιμη παλέτα, το Orange Racing. Πρόκειται για μια σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος που πρωταγωνιστούν και στο σήμα της μάρκας. Η συγκεκριμένη εντυπωσιακή απόχρωση είναι εμπνευσμένη για ακόμα μια φορά από την πλούσια ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα το Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Η νέα σειρά της Abarth θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα, οπότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές των διαθέσιμων εκδόσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ