top icon
Επικαιρότητα

Ο Thierry Bollore είναι ο νέος CEO της Jaguar Land Rover

Η Tata Motors προσέλαβε το πρώην αφεντικό της Renault, Thierry Bollore, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Jaguar Land Rover, της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της M. Βρετανίας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Thierry Bollore θα αναλάβει τα καθήκοντα του στο τιμόνι της Jaguar Land Rover στις 10 Σεπτεμβρίου αντικαθιστώντας τον Ralf Speth, ο οποίος θα αναλάβει μη εκτελεστικό ρόλο ως αντιπρόεδρος της JLR.

Θυμίζουμε ότι ο βετεράνος, πλέον, Γάλλος μάνατζερ εκδιώχθηκε από τη Renault πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, καθώς η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αναζήτησε «μια ανάσα φρέσκου αέρα» μετά τη σύλληψη του Carlos Ghosn στην Ιαπωνία. Μάλιστα, ο μιλώντας πρόσφατα σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Thierry Bolloré είχε χαρακτηρίσει την αποχώρησή του από τη θέση του CEO στο Groupe Renault ως «πραξικόπημα».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Thierry στη Jaguar Land Rover. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο ηγέτη στον επιχειρηματικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην υολοποίηση σύνθετων μετασχηματισμών. Έτσι, ο Thierry θα προσφέρει την πλούσια εμπειρία σε μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στον κλάδο» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος των Tata Motors και Jaguar Land Rover, Natarajan Chandrasekaran.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ