top icon
Επικαιρότητα

Οι εισαγγελείς του Τόκιο θα απαγγείλουν κατηγορίες και στη Nissan για την υπόθεση Ghosn

Οι εισαγγελικές αρχές της πόλης του Τόκιο αναμένεται να απαγγείλουν την προσεχή Δευτέρα κατηγορίες και στη Nissan ως εταιρική οντότητα, παράλληλα με εκείνες προς τον πρώην Πρόεδρό της, Carlos Ghosn, για φερόμενη παραβίαση των οικονομικών νόμων της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιαπωνία, η Nissan αναμένεται να κατηγορηθεί από αρμόδιες αρχές της πόλης του Τόκο για παραβίαση του νόμου περί χρηματοπιστωτικών μέσων καθώς και για δήλωση κατώτερη των πραγματικών των απολαβών του Carlos Ghosn για πέντε χρόνια. Οι κατηγορίες αναμένεται να απαγγελθούν την προσεχή Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου από το γραφείο του εισαγγελέα του Τόκιο, μαζί με το επίσημο κατηγορητήριο εναντίον των Carlos Ghosn και Greg Kelly.

Θυμίζουμε πως οι Carlos Ghosn και Greg Kelly τελούν υπό κράτηση στο Τόκιο από τις 19 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nikkei, o CEO της Nissan, Hiroto Saikawa, φέρεται να υπέγραψε έγγραφα – υπό τη μορφή συμβολαίου – σχετικά με σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας να καταβάλει αποζημίωση στον Carlos Ghosn μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία. Κάτι που εισαγγελικές αρχές θα επιχειρήσουν να διερευνήσουν σε βάθος τις προσεχείς ημέρες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ