top icon
Επικαιρότητα

Οι Gabriele Tarquini και Thierry Neuville θα παρουσιάζουν το νέο Hyundai i30 Ν Fastback (+video)

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα γίνει η αποκάλυψη του νέου Hyundai i30 N Fastback με τους Gabriele Tarquini και Thierry Neuville να επιχειρούν την κατάρριψη ενός παγκόσμιου ρεκόρ σ’ έναν αγώνα(!) με αφετηρία τη Ρώμη και κατάληξη το Παρίσι.

«Προκειμένου να παρουσιάσουν την υψηλή απόδοση και την σπορ αίσθηση του πρώτου «καυτού» 5θυρου μοντέλου της Hyundai και της N Performance στο segment C, οι επαγγελματίες οδηγοί της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για να σπάσουν ένα νέο ρεκόρ οδηγώντας από τη Ρώμη στο Παρίσι, λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα ανοίξει τις πύλες του στην πόλη του φωτός στις αρχές του Οκτωβρίου». Αυτό αναφέρει αυτολεξί η επίσημη ανακοίνωση της κορεάτικης εταιρείας που εκδόθηκε σήμερα, η οποία συνοδεύτηκε από το teaser βίντεο που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τη Hyundai, τα αποτελέσματα του αγώνα αυτού, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο i30 Ν Fastback, θα αποκαλυφθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε επίσης: Το Hyundai i30 N Fastback θα είναι το safety car στο WorldSBK

Θυμίζουμε πως όλες οι επιλογές στα μηχανικά μέρη, πλην μιας, προέρχονται από το 5θυρο i30 N. Έτσι, κάτω από το καπό θα βρίσκονται δύο εκδοχές του 2λιτρου κινητήρα τούρμπο της Huyndai, που θα αποδίδουν 250 και 275 ίππους, με τη δεύτερη να συνδυάζεται με μπλοκέ διαφορικό, τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά με την υπογραφή της Pirelli. Και οι δύο μονάδες, θα συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η ουσιαστική διαφορά στον τομέα των μηχανικών μερών έγκειται στο set up της ανάρτησης, με τα ελατήρια και τα bump stops να είναι πιο ήπια σε ρυθμίσεις σε σχέση με εκείνα του i30N χάτσμπακ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ