top icon
Επικαιρότητα

Οι νέες Alpine A110 Pure και Legende στη Γενεύη

Δύο νέες εκδόσεις της Alpine A110 θα παρουσιάσει στη Γενεύη η γαλλική εταιρεία. Μια πιο σπορτίφ και μια πιο… κυριλέ.

Η Alpine θα παρουσιάσει στην ελβετική πόλη την έκδοση Pure της A110, η οποία θα διαθέτει πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, καθώς και την Legende, η οποία θα ξεχωρίζει για τον πιο σοφιστικέ της χαρακτήρα. Αμφότερες, όπως διευκρινίζει στο λιτό δ.Τ. που εξεδόθη σήμερα το πρωί, θα κινούνται από τον γνωστό 1.800άρη κινητήρα των 252 ίππων, που συνδυάζεται, όντας εγκατεστημένος στο κέντρο του αμαξώματος, με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα Alpine A110

Η A110 Pure θα είναι σίγουρα ελαφρύτερη από την Premiere Edition, ωστόσο το γαλλικό εργοστάσιο δεν ανακοινώνει από πού θα κοπούν τα παραπανήσια κιλά. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα αφαιρεθούν κάποια ηχομονωτικά υλικά της καμπίνας, ενώ πιθανή είναι η αντικατάσταση των ζαντών με ελαφρύτερες. Πιθανό είναι επίσης να υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στη ρύθμιση της ανάρτησης (διπλά ψαλίδια), για ακόμα καλύτερο έλεγχο και αίσθηση. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια «τακτική» που είδαμε να εφαρμόζεται και στο νέο Renault Megane R.S., το οποίο προσφέρεται στις εκδόσεις Cup και Sport.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για την αγωνιστική Alpine A110 Cup

Η έκδοση Legende (σ.σ.: πρόκειται για την Α110 με το γκρι χρώμα) θα εφοδιάζεται με δερμάτινα καθίσματα, ζώνες 6 σημείων της Sabett, καθώς και φιλέτα από carbon στην καμπίνα. Και εδώ, υπάρχει η πιθανότητα η ρύθμιση της ανάρτησης να είναι διαφορετική δίνοντας έμφαση στην άνεση. Όπως ανακοινώθηκε, τέλος, στη γκάμα της Alpine A110 προστίθενται τρεις νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, οι Blanc Irisé, Bleu abysse και Gris Tonnerr._Χ.Α.

Διαβάσετε επίσης: Διέπη, η γενέτειρα της Alpine A110

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ