Επικαιρότητα Κόσμος

Οι νέες εκδόσεις 007 Edition των Aston Martin DBS Superleggera και Vantage

Η Aston Martin παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις 007 Edition των DBS Superleggera και Vantage με αφορμή τη νέα ταινία με τίτλο «No Time To Die» του πιο διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα όλων των εποχών.

Η βρετανική εταιρεία τιμά με τον δικό της τρόπο τη νέα και 25η κατά σειρά ταινία του James Bond παρουσιάζοντας τις εκδόσεις 007 Edition των DBS Superleggera και Vantage που αντλούν την έμπνευσή τους από τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν στην καινούργια κινηματογραφική δημιουργία των ΕΟΝ Production και Metro Goldwyn Mayer Studios με τίτλο «No Time To Die» που θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότ στην ταινία θα δώσουν το «παρών» τέσσερα στο σύνολο μοντέλα της Aston Martin: η εμβληματική DB5, η Aston Martin V8, η DBS Superleggera και η Valhalla, το επερχόμενο και κεντρομήχανο hypercar της βρετανικής εταιρείας.

Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition

Τιμώντας τη συμμετοχή της στην ταινία, η Aston Martin παρουσίασε σε συνεργασία με το γνωστό παράρτημα Q by Aston Martin τη Aston Martin Vantage 007 Edition – ένα αυτοκίνητο που παραπέμπει στην Aston Martin V8 που έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία The Living Daylights το 1987 – καθώς και την DBS Superleggera 007 Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 αντίτυπα.

Aston Martin Vantage 007 Edition

Εξωτερικά, η Aston Martin Vantage 007 Edition ξεχωρίζει για τη νέα σχεδίαση της μάσκας, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι κίτρινες πινελιές στον διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Και τα 100 αντίτυπα που θα κατασκευαστούν θα κοσμούνται από τον εξωτερικό χρωματισμό Cumberland Grey – το αντίστοιχο χρώμα για την DBS Superleggera 007 Edition φέρει την ονομασία Ceramic Grey. Εδώ, η οροφή του αυτοκινήτου, οι εξωτερικοί καθρέπτες, το εμπρός splitter, o διαχύτης αέρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένοι από μαύρο ανθρακόνημα, ενώ χαρακτηριστικές είναι τόσο οι επιγραφές «007» όσο και οι ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου