top icon
Επικαιρότητα

Οι παίκτες της FC Barcelona ανακαλύπτουν την Cupra

Οι παίκτες της Barcelona είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο της Cupra, να θαυμάσουν την σχεδίαση των μοντέλων της και να εξατομικεύσουν ψηφιακά το τέλειο αυτοκίνητο για εκείνους.

Ο επίσημος automotive and mobility partner της ισπανικής ομάδας διοργάνωσε εκδήλωση στο εκπαιδευτικό κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, στην οποία συμμετείχαν 19 ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες της Barcelona είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο της Cupra, να θαυμάσουν την σύγχρονη σχεδίαση των μοντέλων της και να εξατομικεύσουν ψηφιακά το τέλειο αυτοκίνητο για εκείνους.

Οι αρχηγοί της ομάδας Gerard Piqué και Sergio Busquets, οι νέες προσθήκες Sergiño Dest και Miralem Pjanic, ο Ολλανδός μέσος Frenkie de Jong και ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Cupra Marc ter Stegen, ήταν μερικοί από τους παίκτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η μάρκα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Η Cupra παρουσίασε την πλήρη γκάμα των μοντέλων της, με το Formentor, το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για αυτή, τις δύο νέες εκδόσεις του Cupra Leon, hatchback και Sportstourer, και το Cupra Ateca. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας.

FC Barcelona CUPRA

Μέσα στον χώρο που δημιούργησε η Cupra, οι παίκτες μπόρεσαν να εξατομικεύσουν τις εκδόσεις των μοντέλων τους, βήμα προς βήμα, με διαδραστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία που διαθέτει η μάρκα στο δίκτυό της, σε περισσότερα από 500 εξειδικευμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο και με τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων της μάρκας, των Cupra Masters.

FC BARCELONA CUPRA

Εκτός από την παρουσίαση της γκάμας των τεσσάρων οχημάτων στις εγκαταστάσεις της FC Barcelona, η Cupra θέλησε να δείξει στους παίκτες της Barça το όραμά της για το εξηλεκτρισμένο sportiness, παρουσιάζοντας το Cupra Tavascan Electric Concept. Η μάρκα παρουσίασε επίσης το Racing DNA της με το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο, το Cupra e-Racer και το Cupra Leon Competición. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ