top icon
Επικαιρότητα

Οι πρεμιέρες των νέων μοντέλων της VW το 2019

Η VW αποκάλυψε ποιες είναι οι πρεμιέρες των νέων της μοντέλων για το 2019. Ανάμεσα τους και εκείνη του Golf όγδοης γενιάς.

Το 2019 είναι μια σημαντική χρονιά για τη γερμανική εταιρεία. Κι αυτό όχι μόνο επειδή οι ιθύνοντές της θα παρουσιάσουν το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο τους που θα μπει στην παραγωγή σε κάτι λιγότερο από 12 μήνες από σήμερα, αλλά πρωτίστως χάρη στην πρεμιέρα του VW Golf όγδοης γενιάς. Προς το παρόν πάντως, πέραν του σκίτσου που σας παραθέτουμε που είδε το φως της δημοσιότητας χθες κατά την ετήσια συνδιάσκεψη της VW που έλαβε χώρα στο Wolfsburg, οι πληροφορίες για το νέο Golf είναι αρκετά περιορισμένες.

Παράλληλα, η VW παρουσίασε και ένα πλάνο των ενεργειών της σε σχέση με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα που θα δούμε μέσα στην επόμενη χρονιά. Σε αυτό, αξίζει να σταθεί κανείς στην πρεμιέρα της έκδοσης με μακρύ μεταξόνιο του νέου T-Cross στη Βραζιλία και στην Κίνα, καθώς και των ηλεκτρικών e-Lavida, e-Bora και e-Golf στην αγορά της μεγαλύτερης αγοράς του πλανήτη, στην οποία θα κάνει πρεμιέρα και το νέο Polo. Από τον προγραμματισμό των Γερμανών δε λείπει το ντεμπούτο του νέου Passat σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Βραζιλία, καθώς και η πρεμιέρα στη γηραιά ήπειρο της ανοιχτής έκδοσης του T-Roc, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το 2020._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ