top icon
Επικαιρότητα

Οι Renault, Dacia και Alpine στο Παρίσι

To νέο Renault Kadjar, ένα concept-car αυτόνομης οδήγησης, όλη η γκάμα της Alpine και το Dacia Duster δίνουν το παρών σε δύο εβδομάδες στο Παρίσι.

 

Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η Renault παρουσιάζει μέσα στο 2018, που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων. Αυτή η παγκοσμίως πρώτη παρουσίαση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο περίπτερο της Renault (Hall 1, 9:30 π.μ.). Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Renault KADJAR. Επιπλέον, η Renault γιορτάζει στο Παρίσι 120 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα και ενθουσιασμό.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη παρέλαση προς τιμή των 120 χρόνων της, 30 αυτοκίνητα Renault μεταξύ των οποίων πολλά συλλεκτικά μοντέλα, θα παρελαύνουν γύρω από το Παρίσι, ως προοίμιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου. Με «σημαιοφόρο» το διάσημο Type A, η συλλογή των ιστορικών αυτοκινήτων της Renault θα είναι ανοικτή στο κοινό καθ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, τόσο στο περίπτερο της μάρκας, όσο και στη θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές». Παράλληλα, η Renault αφιερώνει ένα ολόκληρο περίπτερο προβάλλοντας στο ευρύ κοινό τις συνεργασίες (Marcel) και τα προγράμματά της (Renault Mobility και Renault Rent). Τέλος, θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

Η Alpine θα βρίσκεται στο Παρίσι με όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για τους επισκέπτες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όλη η οικογένεια της A110 θα είναι εκεί: η Α110 Pure, δύο A110 Légende καθώς και η κορυφαία A110 GT4. Η Alpine θα δώσει επίσης το παρόν και στην θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές», με πολλά συλλεκτικά μοντέλα. Με το νέο Duster να ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, η Έκθεση του Παρισιού θα είναι μια ευκαιρία για τη μάρκα να παρουσιάσει τα προϊοντικά της νέα, αλλά και να εγκαινιάσει ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway. Παράλληλα, η Dacia φυλάει και μία έκπληξη για τους φίλους της.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ