top icon
Επικαιρότητα

Όλο και πιο κοντά στη Renault ο Luca de Meo

Ο νυν CEO της Seat φαίνεται πως θα είναι αυτός που πολύ σύντομα θα αναλάβει το τιμόνι της Renault.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Vanguardia είναι ζήτημα ημερών η ανακοίνωση του ονόματος που θα αναλάβει τις τύχες της Renault από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της γαλλικής εταιρείας. Για την περίσταση, δεν πρόκειται παρά για τον Ιταλό, Luca de Meo, ο οποίος από το Νοέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα κατέχει αντίστοιχη θέση στην ισπανική Seat.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας προχωρά ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Ιταλός μάνατζερ θα παραμείνει στη θέση του CEO της Renault για δύο χρόνια αναλαμβάνοντας εν συνεχεία τη θέση του γενικού συντονιστή της συμμαχίας των Renault-Nissan-Mitsubishi – θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Carlos Ghosn.

Με τη φημολογούμενη μετακίνησή του στο γαλλικό στρατόπεδο, ο 52χρονος σήμερα Luca de Meo αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα ακόμα σημαντικό άλμα στην 25έτη και απόλυτα επιτυχημένη μέχρι σήμερα καριέρα του στην παγκόσμια αυτοκινητική σκακιέρα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η επαγγελματική σταδιοδρομία του Ιταλού ξεκίνησε πριν από δυόμιση δεκαετίες από τη… Renault, με τον de Meo να «μετακομίζει» εν συνεχεία στην Toyota, στην Fiat και εν τέλει στο VW Group σε ηγετικές θέσεις στις VW, Audi και Seat.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εργαζομένων της Seat, Matias Carnero, σχολίασε:

«Ελπίζω να συνεχίσει με εμάς, αλλά στην υποθετική περίπτωση που εγκαταλείψει την εταιρεία, ελπίζω ο αντικαταστάτης του να γνωρίζει και να εκτιμά τη μάρκα Seat»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ