top icon
Κόσμος

On-board με την Porsche 718 Cayman GT4 RS στο Nurburgring (+video)

Με τη νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS να βρίσκεται πλέον προ των πυλών, η γερμανική εταιρεία μας αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο τις «εκκωφαντικές» της δυνατότητες μέσα από ένα on-board βίντεο στην «Πράσινη Κόλαση» του Nurburgring-Nordschleife.

Οι φήμες των τελευταίων μηνών που σχετίζονται με τη νέα 718 Cayman GT4 RS επιβεβαιώνονται σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς τον επόμενο κιόλας μήνα η Porsche αναμένεται να πλαισιώσει την απλή(!) 718 Cayman GT4 με την πλέον καθαρόαιμη σε χαρακτήρα «αδελφή» της, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επίσημων δοκιμών της.

Στο πλαίσιο των τελευταίων, ο Jörg Bergmeister, επίσημος δοκιμαστής και πρεσβευτής της Porsche, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στην «Πράσινη Κόλαση» του Nurburgring-Nordschleife την ταχύτητα της πιο καθαρόαιμης «718» που κατασκευάστηκε ποτέ, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα κοσμείται από τα αρχικά «RS».

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Μάλιστα, θέλοντας να δώσει μια πρώτη, απτή γεύση των δυνατοτήτων της, η Porsche έκανε γνωστό ότι η νέα 718 Cayman GT4 RS κατάφερε να ολοκληρώσει έναν πλήρη γύρο στη διαδρομή μήκους 20,6 χλμ. της γερμανικής πίστας σε χρόνο 7 λεπτών και 4,511 δλ., επίδοση που είναι ταχύτερη κατά 23,6 δλ. σε σχέση με εκείνη της 718 Cayman GT4.

Δειτε τη νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS:

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία, ο αντίστοιχος χρόνος για το μήκος της διαδρομής των 20,832 χλμ. του «μεγάλου» Nurburgring είναι 7:09.300.

Σε κάθε περίπτωση, η ελαφρώς καμουφλαρισμένη 718 Cayman GT4 RS ήταν εφοδιασμένη για λόγους ασφαλείας με κάθισμα οδηγού αγωνιστικού τύπου. καθώς και με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R, τα οποία θα διατίθενται κανονικά στο γερμανικό υπερ-όπλο ως στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού του.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

«Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, δώσαμε στην 718 Cayman GT4 RS όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα γνήσιο RS μοντέλο μας: ελαφριά κατασκευή, περισσότερη κάθετη δύναμη, περισσότερη ισχύ και, φυσικά, ακόμη υψηλότερο επίπεδο απόκρισης στις εντολές του οδηγού. Ο χρόνος στο Nordschleife είναι εντυπωσιακός και αποτελεί απόδειξη του πόσο εμφανείς είναι αυτές οι βελτιώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος που είναι υπεύθυνος για της κορυφαίες σπορ δημιουργίες της Porsche, Andreas Preuninger.

Απολαύστε το on-board βίντεο με την επίδοση της νέας 718 Cayman GT4 RS στο Nurburgring:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche 718 Cayman GT4 RS
  • Porsche 718 Cayman GT4 RS
  • Porsche 718 Cayman GT4 RS
  • Porsche 718 Cayman GT4 RS
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ