Μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίασή του, το μοντέλο που έβαλε η Opel στη νέα και πολύ εμπορική κατηγορία των B-SUV οχημάτων, ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη.

Το Crossland X ήταν το πρώτο project συνεργασίας μεταξύ Groupe PSA και Opel, που ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο εταιρείες το 2012. Το αυτοκίνητο μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική δομή με το Citroën C3 Aircross, ενώ και τα δύο μοντέλα παράγονται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων diesel, βενζίνης και LPG, με κυβισμό από 1.2 έως 1.6 λίτρα, που αποδίδουν από 75 έως 130 ίππους, σε συνδυασμό με πεντατάχυτα και εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια ή εξατάχυτα αυτόματα (επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, στην πόλη 8,41-4,11 l/100 km, εκτός πόλης 6,01-3,31 l/100 km, μικτού κύκλου 6,91-3,61 l/100 km, επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 123-931 g/km, κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C-A+).

«Με κλασική τεχνολογία Opel, όπως εργονομικά εμπρός καθίσματα AGR, μοναδικά σε αυτή την κατηγορία της αγοράς, το Crossland X παίζει βασικό ρόλο στη συνεχιζόμενη προϊοντική μας επέλαση» δήλωσε ο κ. Peter Küspert, διευθύνων σύμβουλος πωλήσεων & marketing, Opel Automobile GmbH. «Μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας X -Mokka X και Grandland X- θα διατίθεται το 2018 για πρώτη φορά ολόκληρο το ημερολογιακό έτος και θα συμβάλλει σημαντικά στην άνοδο.»

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, πρώτου αγώνα του φετινού WRC;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά