top icon
Κόσμος

Opel Mokka Electric: Έκδοση για επαγγελματίες με πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης

Η ειδικά μετασκευασμένη έκδοση του Opel Mokka Electric προσφέρεται για την ασφαλή και τακτοποιημένη μεταφορά κάθε μορφής εμπορευμάτων και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Τα φορτηγά δεν είναι τα μόνα οχήματα που απαιτούν την ασφαλή τοποθέτηση του φορτίου τους. Όταν μεταφέρονται ογκώδη αντικείμενα, ή πολλά εργαλεία και ανταλλακτικά, το ίδιο ισχύει και για τα επιβατικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται από τεχνικούς σέρβις και εμπόρους. Παραδοσιακά, τέτοια αυτοκίνητα είναι συχνά station wagon, αλλά οι επαγγελματίες έχουν μία ακόμη εναλλακτική στην πλήρως ηλεκτρική μορφή του Opel Mokka Electric που μετατράπηκε σε διθέσιο επαγγελματικό από την εξειδικευμένη σε συστήματα οργάνωσης επαγγελματικών χώρων και τέτοιου είδους μετατροπές εταιρεία Bott GmbH & Co.

mokka

Το σύστημα ραφιών bott vario3 που είναι εγκατεστημένο στο Mokka Electric εντυπωσιάζει με τον έξυπνο σχεδιασμό του που επιτρέπει την χρήση σε επαγγελματίες από διάφορους τομείς. Τα τμήματα και τα συρτάρια από το bott είναι εξαιρετικά ελαφριά και ωστόσο στιβαρά στηριγμένα σε ένα μεταλλικό πλαίσιο που είναι στερεωμένο με ασφάλεια στο αμάξωμα του οχήματος. Χάρη στον ευέλικτο συνδυασμό εξαρτημάτων, οι επαγγελματίες αποκτούν ένα σύστημα ραφιών που ταιριάζει πλήρως στο αυτοκίνητο και τις ανάγκες τους.

mokka

Το σύστημα ραφιών αποθηκεύεται έξυπνα και το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, με τα πίσω καθίσματα του Mokka Electric αναδιπλωμένα. Εάν χρειάζεται επιπλέον χώρος στο πορτμπαγκάζ για μικροαντικείμενα, το ξεχωριστό bott vario3 Mobile Box μπορεί να αφαιρεθεί τμηματικά.

Αυτό είναι το Mokka Electric

Η Bott έχει επιβεβαιώσει την ασφάλεια διαφόρων διαμορφώσεων του εξοπλισμού ραφιών της σε δοκιμές σύγκρουσης αυτοκινήτων με φορτίο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44. Δεν πέφτει τίποτα από τις μονάδες και τα συρτάρια παραμένουν κλειστά με ασφάλεια.

Opel Mokka

Το Opel Mokka Electric χαρακτηρίζεται από τολμηρή και καθαρή σχεδίαση, αλλά διαθέτει και επιδόσεις και τεχνολογίες αιχμής, όπως τα προσαρμοζόμενα φωτιστικά Intelli-Lux LED matrix. Ο ηλεκτροκινητήρας με 100 kW / 136 ίππους και μέγιστη ροπή 260 Nm παρέχει ισχυρή, σχεδόν αθόρυβη κίνηση. Η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα είναι 150 χλμ/ω. Στον ανοιχτό δρόμο, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση κάνει το Mokka Electric ακόμα πιο αποδοτικό.Χάρη στην μπαταρία 50 kWh, ο κατασκευαστής ανακοινώνει αυτονομία (κατά WLTP2) έως και 338 χιλιόμετρα χωρίς στάση φόρτισης.

Καθώς η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί έως το 80 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά σε σταθμό ταχυφόρτισης 100 kW συνεχούς ρεύματος, το Opel Mokka Electric ως επαγγελματικό αυτοκίνητο μπορεί να επιστρέψει στη βάρδιά του αρκετά σύντομα.

mokka

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ